PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 731930" data-attributes="member: 45767"><p><strong>[PLAIN]Ynt: HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI][/PLAIN]</strong></p><p></p><p>'tümosann' nickli abi paylaşım için teşekkürler çok güzel emek vermişsin.</p><p></p><p>Sonrasında 'zekhes' nickli Mustafa Cihad abi, söylediklerin son derece doğru buldum, bakış açın çok güzel, isterimki türk mallarımızın kalitesini yükseltmek yönünde uğraşalım, ama bizim uğraşımız hep aşağıya çekmekte yeri geliyor bende ön yargı ile giriyorum bazı konulara, içimde tutuyorum orası ayrı. Ama öncelikle traktör olarak şu ERKUNT TÜMOSAN sorununu ortadan kaldırsak, bunlar birbirlerini ezmede değil, kendilerini geliştirmede çabalasalar, çok daha iyi. Dediğin gibi biz bisiklet yapamazken adamlar havalı traktör üretiyormuş ama zamanında yapılan uçaklarımızda uçurulmamış buda var. Yalnız firmaların daha çok çaba göstermesi lazım, her şeyden önce bi markanın internet sitesi olması ile olmaması çok farklı oluyor. Bu gün FENDT sitesinde kabinin içini 360 derece inceleyebiliyoruz aynalarına varana kadar. Neden bu tümosan ve ya erkunt ta olmasın, kaan bahçe traktöründe olmasın. Biz senin motur benim motur kavgasını bırakıp birlik olup firmalara mail gibi yollardan toplu mesaj atsak, bu firmalar biraz net sitelerine özen gösterseler, erkunt kimin tümosan kimin kurucusu kim tarihçesi ne bunları bilsek, bizim yazdıklarımızı okuyupta görmezden gelmeseler. Şimdi erkunt-tümo müdürü ve ya sorumlusu hiç mi yazmadı nete erkunt ve ya tümo diye, zaten direk bu site çıkıyor. Hiç mi okumadı ama yok görmezden gelerek nereye kadar gidecekler ? Bu gün bi MF 1800 bilmem kaç yılındaki kurucularını açıklıyor, tarihini belli ediyor biz bu teknolojide paramızın kime gittiğini bilmiyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 731930, member: 45767"] [b][PLAIN]Ynt: HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI][/PLAIN][/b] 'tümosann' nickli abi paylaşım için teşekkürler çok güzel emek vermişsin. Sonrasında 'zekhes' nickli Mustafa Cihad abi, söylediklerin son derece doğru buldum, bakış açın çok güzel, isterimki türk mallarımızın kalitesini yükseltmek yönünde uğraşalım, ama bizim uğraşımız hep aşağıya çekmekte yeri geliyor bende ön yargı ile giriyorum bazı konulara, içimde tutuyorum orası ayrı. Ama öncelikle traktör olarak şu ERKUNT TÜMOSAN sorununu ortadan kaldırsak, bunlar birbirlerini ezmede değil, kendilerini geliştirmede çabalasalar, çok daha iyi. Dediğin gibi biz bisiklet yapamazken adamlar havalı traktör üretiyormuş ama zamanında yapılan uçaklarımızda uçurulmamış buda var. Yalnız firmaların daha çok çaba göstermesi lazım, her şeyden önce bi markanın internet sitesi olması ile olmaması çok farklı oluyor. Bu gün FENDT sitesinde kabinin içini 360 derece inceleyebiliyoruz aynalarına varana kadar. Neden bu tümosan ve ya erkunt ta olmasın, kaan bahçe traktöründe olmasın. Biz senin motur benim motur kavgasını bırakıp birlik olup firmalara mail gibi yollardan toplu mesaj atsak, bu firmalar biraz net sitelerine özen gösterseler, erkunt kimin tümosan kimin kurucusu kim tarihçesi ne bunları bilsek, bizim yazdıklarımızı okuyupta görmezden gelmeseler. Şimdi erkunt-tümo müdürü ve ya sorumlusu hiç mi yazmadı nete erkunt ve ya tümo diye, zaten direk bu site çıkıyor. Hiç mi okumadı ama yok görmezden gelerek nereye kadar gidecekler ? Bu gün bi MF 1800 bilmem kaç yılındaki kurucularını açıklıyor, tarihini belli ediyor biz bu teknolojide paramızın kime gittiğini bilmiyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt