PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 731982" data-attributes="member: 45767"><p><strong>[PLAIN]Ynt: HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI][/PLAIN]</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bizdekide çok yakmıyor ancak mazot yemiyor çekişten düştü ama 2. motor bile değil, bizden önce tek rektefe diye biliyorum ben, 75 den 97 ye rektefe yapmışlardır heralde kesin bilgim yok çorum motoruymuş zati, yani bi rektefe etsek 30 sene daha gider, bilmiyomki ya bi yerde doğru bi yerde yanlış, ama zaten ülke geriden gidiyor bide bizde ülkenin gerisinde kalınca horoz kavaktan inmiyor, artık uyanıyoruz yok öyle ağaya paşaya yedirmek, sana gelecek tepkileri tahmin ediyorum ama yapcak bişey yok böyle böyle olcak bu isler</p><p></p><p>Simdi bana gene kızarlar ama bi memur hem çalıştığı sürede hem emekli olduğu sürece çiftçiden daha rahat, ikiside halkı hizmet memur maaşı devletten alıyo sen topraktan beklyosn, çobanlık hala meslek sayılmıyor, 25 yıl çiftçi bağkuru yatırcan alcağın para 900 tl allah bereket versin çok şükür ama benim maaşımdan kesilip benden daha az zahmet ceken adama neden gıtsın ? Elbette hiç bir iş kolay değil, ama yağmurun karın altında çobanlık da kolay değil gecen sene ki verimi hepimiz biliyoz ama devlete sırtını yasladımı oyle olmuyo bi cepten çıkıp muhakkak maaş geliyor, <span style="color: red">ben memurların aldıkları maaşı ve ya kolaylıkları haketmiyorlar demiyorum sonuna kadar hakediyolar, ama çiftçide halka hizmet ediyo neden ağır sanayi gibi memur gibi emeklilik parası almasın ?</span> işde bunları 1 kisi söylemesiyle olmaz demiyorum ki devleti yıkalım, devlet bizim babamızdır bizi korur devlet olmazsa olmaz ama hakkımızı arayalım, balya makinasında 100 kişi bi firma ile anlaşsak 20 tl ye peşin para 100 makina birden alsak, ama bazı çakallar işi bozarlar bunuda biliyorum ne desek ucu bi yere değiyo bi değnek iki ucuda çiftçilik yani.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 731982, member: 45767"] [b][PLAIN]Ynt: HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI][/PLAIN][/b] Bizdekide çok yakmıyor ancak mazot yemiyor çekişten düştü ama 2. motor bile değil, bizden önce tek rektefe diye biliyorum ben, 75 den 97 ye rektefe yapmışlardır heralde kesin bilgim yok çorum motoruymuş zati, yani bi rektefe etsek 30 sene daha gider, bilmiyomki ya bi yerde doğru bi yerde yanlış, ama zaten ülke geriden gidiyor bide bizde ülkenin gerisinde kalınca horoz kavaktan inmiyor, artık uyanıyoruz yok öyle ağaya paşaya yedirmek, sana gelecek tepkileri tahmin ediyorum ama yapcak bişey yok böyle böyle olcak bu isler Simdi bana gene kızarlar ama bi memur hem çalıştığı sürede hem emekli olduğu sürece çiftçiden daha rahat, ikiside halkı hizmet memur maaşı devletten alıyo sen topraktan beklyosn, çobanlık hala meslek sayılmıyor, 25 yıl çiftçi bağkuru yatırcan alcağın para 900 tl allah bereket versin çok şükür ama benim maaşımdan kesilip benden daha az zahmet ceken adama neden gıtsın ? Elbette hiç bir iş kolay değil, ama yağmurun karın altında çobanlık da kolay değil gecen sene ki verimi hepimiz biliyoz ama devlete sırtını yasladımı oyle olmuyo bi cepten çıkıp muhakkak maaş geliyor, [color=red]ben memurların aldıkları maaşı ve ya kolaylıkları haketmiyorlar demiyorum sonuna kadar hakediyolar, ama çiftçide halka hizmet ediyo neden ağır sanayi gibi memur gibi emeklilik parası almasın ?[/color] işde bunları 1 kisi söylemesiyle olmaz demiyorum ki devleti yıkalım, devlet bizim babamızdır bizi korur devlet olmazsa olmaz ama hakkımızı arayalım, balya makinasında 100 kişi bi firma ile anlaşsak 20 tl ye peşin para 100 makina birden alsak, ama bazı çakallar işi bozarlar bunuda biliyorum ne desek ucu bi yere değiyo bi değnek iki ucuda çiftçilik yani. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HATTAT TRAKTÖR... !! [SİZLER ICIN AYRINTILI ACIKLAMALI]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt