PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Hava filtresi yerine fan sistemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozvatan7056" data-source="post: 1396529" data-attributes="member: 86655"><p>Aynen metahana katılıyorum..her seriye ayrı blok dökümü yapmaz hiç bı fabrika üst kapak yakıt sistemi pompa eksantrik le aynı bloktan farklı beygir gücü alıyorlar</p><p>Caseleri veNH TD 75i 90 a anında uyarlayanlar var bu değişiklikle birde seriden seriiyede fark var mesela MF 168 MF 175 MF 265 aynı blok 236ua bana göre 168 hepsinden ciğerli veya 178 185 188 285 hepsi 248 blok yine aralarında 188 öne çıkıyor ama fabrikasyon verileri ne bakınca atıyorum 178 77 185 e 83 beygir atıyorum bu rakamlari tutarsızlık var.benim tahminim üst kapakta sıkıştırma yay şapka oranlarında farklılık var tabi birde şanzıman seriye göre cer ayna mahruti oranlarındaki en ufak farklılıklar çekişe etken ediyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozvatan7056, post: 1396529, member: 86655"] Aynen metahana katılıyorum..her seriye ayrı blok dökümü yapmaz hiç bı fabrika üst kapak yakıt sistemi pompa eksantrik le aynı bloktan farklı beygir gücü alıyorlar Caseleri veNH TD 75i 90 a anında uyarlayanlar var bu değişiklikle birde seriden seriiyede fark var mesela MF 168 MF 175 MF 265 aynı blok 236ua bana göre 168 hepsinden ciğerli veya 178 185 188 285 hepsi 248 blok yine aralarında 188 öne çıkıyor ama fabrikasyon verileri ne bakınca atıyorum 178 77 185 e 83 beygir atıyorum bu rakamlari tutarsızlık var.benim tahminim üst kapakta sıkıştırma yay şapka oranlarında farklılık var tabi birde şanzıman seriye göre cer ayna mahruti oranlarındaki en ufak farklılıklar çekişe etken ediyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Hava filtresi yerine fan sistemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt