PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HAVA İLE ÇALIŞAN TRAKTÖR !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="papalina" data-source="post: 544112" data-attributes="member: 43444"><p><strong>Ynt: HAVA İLE ÇALIŞAN TRAKTÖR !</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>sn air-tec,</p><p>oncelikle calismalarinizda basarilar diliyorum.</p><p>sonuc olarak bu ulke insani erke donergeclerini de gordu. o sebeple fikrinize tepkili yaklasanlar olacaktir, inandiriciliginiz bir nebze olsun artirmak adina bir link paylasmak istiyorum;</p><p></p><p><a href="http://www.bilgiustam.com/hava-ile-calisan-otomobil/" target="_blank">http://www.bilgiustam.com/hava-ile-calisan-otomobil/</a></p><p></p><p>aklima takilan bir iki nokta var;</p><p>1. bu sistem mevcut traktorlere nasil uygulanacak? motor ' u sokup atip bu hava basinci ile calisan motor ' u mu kullanacagiz?</p><p>2. hava basinci ile calisan motorlar baslangictaki basinc ile 75hp guc uretecek ise, depo ' daki basinc baslangic basincinin yarisina dustugunde bu motor 75hp guc uretmeye nasil devam edebiliyor?</p><p></p><p>burada cok yuksek basinclardan bahsediliyor bildigim kadari ile, normal bir kompresorun uretemeyecegi kadar buyuk basinclardan. bu kadar yuksek basinclari ureten aletler ve depolari da bildigim kadari ile pahali. binek arabalar tum yil boyunca kullaniliyor iken, traktorler genellikle sezonluk islerde kullaniliyor. bu sebeple baslangic icin binek otomobiller daha fizible olabilir dusuncesindeyim.</p><p></p><p>iş yapabilecek pek cok fikrin, sahada malesef dusunuldugu kadar basarili olamadigini hep birlikte gorduk. bunun en buyuk sebeplerinden birinin, bu tarz girisimlerin arkasinda guclu finansal kaynaklarin olmamasi oldugunu dusunuyorum.</p><p></p><p>umarim urununuzu ulasilabilir bedeller ile bir gun sahada gorebiliriz.</p><p></p><p>selam ile ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="papalina, post: 544112, member: 43444"] [b]Ynt: HAVA İLE ÇALIŞAN TRAKTÖR ![/b] sn air-tec, oncelikle calismalarinizda basarilar diliyorum. sonuc olarak bu ulke insani erke donergeclerini de gordu. o sebeple fikrinize tepkili yaklasanlar olacaktir, inandiriciliginiz bir nebze olsun artirmak adina bir link paylasmak istiyorum; [url=http://www.bilgiustam.com/hava-ile-calisan-otomobil/]http://www.bilgiustam.com/hava-ile-calisan-otomobil/[/url] aklima takilan bir iki nokta var; 1. bu sistem mevcut traktorlere nasil uygulanacak? motor ' u sokup atip bu hava basinci ile calisan motor ' u mu kullanacagiz? 2. hava basinci ile calisan motorlar baslangictaki basinc ile 75hp guc uretecek ise, depo ' daki basinc baslangic basincinin yarisina dustugunde bu motor 75hp guc uretmeye nasil devam edebiliyor? burada cok yuksek basinclardan bahsediliyor bildigim kadari ile, normal bir kompresorun uretemeyecegi kadar buyuk basinclardan. bu kadar yuksek basinclari ureten aletler ve depolari da bildigim kadari ile pahali. binek arabalar tum yil boyunca kullaniliyor iken, traktorler genellikle sezonluk islerde kullaniliyor. bu sebeple baslangic icin binek otomobiller daha fizible olabilir dusuncesindeyim. iş yapabilecek pek cok fikrin, sahada malesef dusunuldugu kadar basarili olamadigini hep birlikte gorduk. bunun en buyuk sebeplerinden birinin, bu tarz girisimlerin arkasinda guclu finansal kaynaklarin olmamasi oldugunu dusunuyorum. umarim urununuzu ulasilabilir bedeller ile bir gun sahada gorebiliriz. selam ile ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HAVA İLE ÇALIŞAN TRAKTÖR !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt