PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HAVA İLE ÇALIŞAN TRAKTÖR !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Air-tec" data-source="post: 544777" data-attributes="member: 43261"><p><strong>Ynt: HAVA İLE ÇALIŞAN TRAKTÖR !</strong></p><p></p><p>Yorum yapanlara Teşekkürler</p><p>Anlaşıldığı gibi Biz Çiftçi olarak 'Bize ne verirlerse Onunla Tarlamızı Süreriz !'</p><p>Önce (köle İnsan)</p><p>sonra Öküz</p><p>sonra At</p><p>Buharlı Traktör</p><p>Sonra Dayatma Traktörler !</p><p>şimdi parası olan Yeni versiyon Traktör.</p><p></p><p>Samimi eleştirilere cevap vereceğim.</p><p></p><p>Hava ile çalışan motor 1880 yıllından beri zaten var.(Buharlı motorlar) Ancak mazotlu motorlar çıkınca İnsan oğlu işin kolayına kaçtı ve havalı motoru kenara koydu!</p><p>Mazotlu ve Benzinli motorlara daha fazla zaman ve önem verdi. Gelecekte tükenmesini veya Zararlarını düşünmediler.</p><p>Son zamanlarda Elektrikli araçlar Otobüsler ve traktörlerde yapıldı Prototip olarak hızla hazırlanıyor.</p><p>Bu gelişmelerle birlikte Biz de Hava motoru çalışmalarını seçtik çünkü daha performanslı ve daha ucuz az ilgilenen olduğu için.</p><p>Dünyada Havalı motorlarla bir tek Fransızlar ciddi çalışmalar yapmakta ve Tata motor geçen yıl 1.5 milyar Dolar bu sisteme yatırım yaptı !</p><p>Şimdi bizim el Oğlundan neyimiz eksik! Fazlamız var ancak Engel olan çok ! Bunun sebeplerinden biri her zaman olduğu gibi mevcut işlerine çomak sokturmamak.</p><p>Ancak artık bu kişiler buna engel olamayacak çünkü Devran değişti.</p><p>Siz Çiftçilerin bir sürü dernek veya buna benzer kooparatif gibi kuruluşlarınız var ! bunların başında olan kişiler acaba AR-GE için kaç para ayırıyorlar ve kullandırıyorlar.</p><p>Siz milli piyango alıyorsunuz her halde (ya çıkarsa diye)! ama her keze çıkmıyor! niye alıyorsunuz!</p><p>İşte AR-GE buna benzer bir şey diye düşünün !ya olursa ! Ar-genin olması planlandığı için olma şansı %90 !</p><p>En azından böyle düşünün.</p><p></p><p>Şimdi gelelim bu iş nasıl olacak:</p><p>1- Pilot köy seçilir ve bu köy için örnek 25 Traktör 10 adet binek 25 su motoru 10 motor siklet ve Elektrik enerji üretim sistemi.</p><p>2- Bunlar için 'ruhsat dahi istemez' 2 adet 500Kw Rüzgar türbin Bir adet 300Bar Vidali kompresör 5 bin litre 300 bar Depo tanklar</p><p> ve doldurma istasyonu.</p><p>3- Rüzgar türbinler Sponser bir firmaya taktırılır veya bir Baba yiğit bulunur! </p><p> Komresör yine bir firmaya sponser olarak taktırılır. </p><p> Tanklar ve doldurma istasyonu Avrupa veya Türk ar-ge Hibe olarak müracat edilir %100 destek alınır!</p><p> Traktör ve binek su motorları yine Teşvik olarak sağlanabilinir.</p><p> Yer Köyde sanırım böyle bir proje için yer bulunur!</p><p>4- Bilimsel olarak çalışılacağı için bu Traktör ve araçları kullanacak Köylü için Eğitim okulu hazırlanır ve Yukarıdaki proje hazırlanırken bu Eğitimlerde başlar 'Torpilsiz' Başarılı olan Çiftçilere araçları teslim edilir.</p><p></p><p> Doldurma ve bazı Traktörlerin üzerine Kamera ve Bilgisayarlar takılır ! Türkiye ve Dünya canlı olarak Hava motorla çalışan bu ORGANİK ÇEVRECİ Köyümüzü canlı seyreder !</p><p> </p><p> Yani sizde bu Formdan İzlersiniz ! İşte yapılmayacak bir imkansız iş değil ! Ayrıca canlı seyredilince GEYİK yapanlar daha çok malzeme bulurlar))))</p><p> Bu projenin maliyeti 15 milyonu geçmez Bu Ülke nerelere Paralar Hortumlatmadı ! Bir de Köylü için Hortumlatsın Hortumlama ise bu!</p><p></p><p> Şunu da belirtmek istiyorum Ülkemizde Kaç tane Üniversite var!!!!! tak diye cevap verecek birileri varmı Sanamam !!</p><p> Bir Üniversite böyle bir çalışma yapsa Dünyada İsmini duymayan kalmaz!!!</p><p> Bu proje Dünyada üniversiteyi veya Ülkeyi Tanıtma amacıyla reklam yaptırsa 200 milyon dolar az gelir!</p><p> Konulara biraz bilimsel olarak bakmak lazım. Ben SİZİN İŞİNİZE HEP BİLİMSEL BAKTIM.</p><p> Her sofraya oturduğumda Elime EKMEĞİ aldığım zaman Sizler aklıma geldiniz aramızda ki fark bu olsun ben yine Çiftçimizi seviyorum </p><p> Götürebildiğim yere kadar götüreceğim.</p><p></p><p>Sağlıcakla kalın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Air-tec, post: 544777, member: 43261"] [b]Ynt: HAVA İLE ÇALIŞAN TRAKTÖR ![/b] Yorum yapanlara Teşekkürler Anlaşıldığı gibi Biz Çiftçi olarak 'Bize ne verirlerse Onunla Tarlamızı Süreriz !' Önce (köle İnsan) sonra Öküz sonra At Buharlı Traktör Sonra Dayatma Traktörler ! şimdi parası olan Yeni versiyon Traktör. Samimi eleştirilere cevap vereceğim. Hava ile çalışan motor 1880 yıllından beri zaten var.(Buharlı motorlar) Ancak mazotlu motorlar çıkınca İnsan oğlu işin kolayına kaçtı ve havalı motoru kenara koydu! Mazotlu ve Benzinli motorlara daha fazla zaman ve önem verdi. Gelecekte tükenmesini veya Zararlarını düşünmediler. Son zamanlarda Elektrikli araçlar Otobüsler ve traktörlerde yapıldı Prototip olarak hızla hazırlanıyor. Bu gelişmelerle birlikte Biz de Hava motoru çalışmalarını seçtik çünkü daha performanslı ve daha ucuz az ilgilenen olduğu için. Dünyada Havalı motorlarla bir tek Fransızlar ciddi çalışmalar yapmakta ve Tata motor geçen yıl 1.5 milyar Dolar bu sisteme yatırım yaptı ! Şimdi bizim el Oğlundan neyimiz eksik! Fazlamız var ancak Engel olan çok ! Bunun sebeplerinden biri her zaman olduğu gibi mevcut işlerine çomak sokturmamak. Ancak artık bu kişiler buna engel olamayacak çünkü Devran değişti. Siz Çiftçilerin bir sürü dernek veya buna benzer kooparatif gibi kuruluşlarınız var ! bunların başında olan kişiler acaba AR-GE için kaç para ayırıyorlar ve kullandırıyorlar. Siz milli piyango alıyorsunuz her halde (ya çıkarsa diye)! ama her keze çıkmıyor! niye alıyorsunuz! İşte AR-GE buna benzer bir şey diye düşünün !ya olursa ! Ar-genin olması planlandığı için olma şansı %90 ! En azından böyle düşünün. Şimdi gelelim bu iş nasıl olacak: 1- Pilot köy seçilir ve bu köy için örnek 25 Traktör 10 adet binek 25 su motoru 10 motor siklet ve Elektrik enerji üretim sistemi. 2- Bunlar için 'ruhsat dahi istemez' 2 adet 500Kw Rüzgar türbin Bir adet 300Bar Vidali kompresör 5 bin litre 300 bar Depo tanklar ve doldurma istasyonu. 3- Rüzgar türbinler Sponser bir firmaya taktırılır veya bir Baba yiğit bulunur! Komresör yine bir firmaya sponser olarak taktırılır. Tanklar ve doldurma istasyonu Avrupa veya Türk ar-ge Hibe olarak müracat edilir %100 destek alınır! Traktör ve binek su motorları yine Teşvik olarak sağlanabilinir. Yer Köyde sanırım böyle bir proje için yer bulunur! 4- Bilimsel olarak çalışılacağı için bu Traktör ve araçları kullanacak Köylü için Eğitim okulu hazırlanır ve Yukarıdaki proje hazırlanırken bu Eğitimlerde başlar 'Torpilsiz' Başarılı olan Çiftçilere araçları teslim edilir. Doldurma ve bazı Traktörlerin üzerine Kamera ve Bilgisayarlar takılır ! Türkiye ve Dünya canlı olarak Hava motorla çalışan bu ORGANİK ÇEVRECİ Köyümüzü canlı seyreder ! Yani sizde bu Formdan İzlersiniz ! İşte yapılmayacak bir imkansız iş değil ! Ayrıca canlı seyredilince GEYİK yapanlar daha çok malzeme bulurlar)))) Bu projenin maliyeti 15 milyonu geçmez Bu Ülke nerelere Paralar Hortumlatmadı ! Bir de Köylü için Hortumlatsın Hortumlama ise bu! Şunu da belirtmek istiyorum Ülkemizde Kaç tane Üniversite var!!!!! tak diye cevap verecek birileri varmı Sanamam !! Bir Üniversite böyle bir çalışma yapsa Dünyada İsmini duymayan kalmaz!!! Bu proje Dünyada üniversiteyi veya Ülkeyi Tanıtma amacıyla reklam yaptırsa 200 milyon dolar az gelir! Konulara biraz bilimsel olarak bakmak lazım. Ben SİZİN İŞİNİZE HEP BİLİMSEL BAKTIM. Her sofraya oturduğumda Elime EKMEĞİ aldığım zaman Sizler aklıma geldiniz aramızda ki fark bu olsun ben yine Çiftçimizi seviyorum Götürebildiğim yere kadar götüreceğim. Sağlıcakla kalın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HAVA İLE ÇALIŞAN TRAKTÖR !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt