PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
HAVALI PANCAR MÜPZERİ HANGİ DEVİRDE VE FİTESDE GİTMESİ GEREK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 848350" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: HAVALI PANCAR MÜPZERİ HANGİ DEVİRDE VE FİTESDE GİTMESİ GEREK</strong></p><p></p><p>23 nisan 2011 de bu konuyu açmışım.</p><p> 2010 model kasborta aldım 150 dekar arazimi kendim hepsinin arası 20 21 19 cm ler arasında takviye 2 ve 12 ile 13 gaz aralında 395 devirde 540e ile ekdim isdedim gbi ekmeyi başardım. bizim burda piyası çalışan arkadaşların fitez düşürmesine yardımcı oldum fakat şikatde aldım soruyorlar sizin motorun takviyeden başka fitesi yokmu diye. neyse kendi arazimi ekdim piyasıya çalışmıyorum kendi malım sizede tavsiye ederim piyasıya ekdiren arkadaşlara ağır gitmelerini söyleyin saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 848350, member: 14208"] [b]Ynt: HAVALI PANCAR MÜPZERİ HANGİ DEVİRDE VE FİTESDE GİTMESİ GEREK[/b] 23 nisan 2011 de bu konuyu açmışım. 2010 model kasborta aldım 150 dekar arazimi kendim hepsinin arası 20 21 19 cm ler arasında takviye 2 ve 12 ile 13 gaz aralında 395 devirde 540e ile ekdim isdedim gbi ekmeyi başardım. bizim burda piyası çalışan arkadaşların fitez düşürmesine yardımcı oldum fakat şikatde aldım soruyorlar sizin motorun takviyeden başka fitesi yokmu diye. neyse kendi arazimi ekdim piyasıya çalışmıyorum kendi malım sizede tavsiye ederim piyasıya ekdiren arkadaşlara ağır gitmelerini söyleyin saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
HAVALI PANCAR MÜPZERİ HANGİ DEVİRDE VE FİTESDE GİTMESİ GEREK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt