PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Videolar (Çekimler)
HAVUC TARLASI 6 MOTORLA CIKMADI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 222764" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: HAVUC TARLASI 6 MOTORLA CIKMADI</strong></p><p></p><p>abi haklsındda dedginin tam tersi oluyor kocamn remorklar artık 10 ton öle olunca motorlarda büyür tabi bugun biridaha almış merkez cumrada newholland 230 hb bu işin sonu nere varır bilmem yakında 500 hb gelir ve aya cıkar orayıda ekmeye başlarızda ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLSINI VERSİN bu videodaki havuc benim degil ben ekemiyorum bunu parasınsa boşver sölesemde kimse inanmass kazanmasa saten o kadar adam o rezilligi cekmes abi senin dedigin gibi bitecek iş degil 10 ay burda mazot yaktılar saten kafadan 100 milyar yaktılar eksigi yok fazlası var yaptıgın yorum için tşkler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 222764, member: 1507"] [b]Ynt: HAVUC TARLASI 6 MOTORLA CIKMADI[/b] abi haklsındda dedginin tam tersi oluyor kocamn remorklar artık 10 ton öle olunca motorlarda büyür tabi bugun biridaha almış merkez cumrada newholland 230 hb bu işin sonu nere varır bilmem yakında 500 hb gelir ve aya cıkar orayıda ekmeye başlarızda ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLSINI VERSİN bu videodaki havuc benim degil ben ekemiyorum bunu parasınsa boşver sölesemde kimse inanmass kazanmasa saten o kadar adam o rezilligi cekmes abi senin dedigin gibi bitecek iş degil 10 ay burda mazot yaktılar saten kafadan 100 milyar yaktılar eksigi yok fazlası var yaptıgın yorum için tşkler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Videolar (Çekimler)
HAVUC TARLASI 6 MOTORLA CIKMADI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt