PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HaYaLiNiZdEkİ JoHn DeErE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 608248" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: HaYaLiNiZdEkİ JoHn DeErE</strong></p><p></p><p> New holandıcı arkadasım bende 2004 den beri jd var suana kadar hiçbirinde parça sıkıntısı yassamadım parcasıda gayet ucu muadillere gore belliki sen nh cisin am sunu gayette az yakıor jd bizm burda 12 13 koy var 250 ye yakın john dere var john dere baii si bizm burda nh tt50 ile 5050e yakıt denemesi yaptı </p><p></p><p>tt50 ve 5050e yi denediler </p><p></p><p>tt50 1000lt agrotek turboda 2ltlik mazot serumunda 600lt su artirdi mazotu icti 2lt yakti tt50</p><p></p><p></p><p>5050e 1000lt agrotekde 1000ltyi bitirdi su artirmadi 1.5lt mazot yakti yarimlt mazot artirdi....</p><p></p><p>saglamlik cekis jd de super bizim bu 15 16 koy un merkezi kirlik yoresidir eshabi keyf tarafi orda 250 tane john dere var hepside memnun yer gok jd saglam harika erkuntu devirdi nh yi devirdi hattati ezdi bole bisi olamaz ben 30000saat de 5403 gordum anahtar vurulmamis bizde 2004 den beri var harika bir motor yakitta cekiste ustune motor tanimam bu fanatiklik deil gercektir kimse lutfen jd ye parça yakıt saglamlık bakımından karalmasın herkesin traktörü kendine güzel ama jd bir başka güzel. parça sıkıntısı yok bir parça isteğim hemen elimde yedek parçadazatn john dere de 3s var (satış-servis-yedek parça) mesala bizm burdaki bayi 3 günde amerikadan 7920 nin parçasını getirdi kimse bilip bilmeden konusmasın.... uyrra*-*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 608248, member: 46081"] [b]Ynt: HaYaLiNiZdEkİ JoHn DeErE[/b] New holandıcı arkadasım bende 2004 den beri jd var suana kadar hiçbirinde parça sıkıntısı yassamadım parcasıda gayet ucu muadillere gore belliki sen nh cisin am sunu gayette az yakıor jd bizm burda 12 13 koy var 250 ye yakın john dere var john dere baii si bizm burda nh tt50 ile 5050e yakıt denemesi yaptı tt50 ve 5050e yi denediler tt50 1000lt agrotek turboda 2ltlik mazot serumunda 600lt su artirdi mazotu icti 2lt yakti tt50 5050e 1000lt agrotekde 1000ltyi bitirdi su artirmadi 1.5lt mazot yakti yarimlt mazot artirdi.... saglamlik cekis jd de super bizim bu 15 16 koy un merkezi kirlik yoresidir eshabi keyf tarafi orda 250 tane john dere var hepside memnun yer gok jd saglam harika erkuntu devirdi nh yi devirdi hattati ezdi bole bisi olamaz ben 30000saat de 5403 gordum anahtar vurulmamis bizde 2004 den beri var harika bir motor yakitta cekiste ustune motor tanimam bu fanatiklik deil gercektir kimse lutfen jd ye parça yakıt saglamlık bakımından karalmasın herkesin traktörü kendine güzel ama jd bir başka güzel. parça sıkıntısı yok bir parça isteğim hemen elimde yedek parçadazatn john dere de 3s var (satış-servis-yedek parça) mesala bizm burdaki bayi 3 günde amerikadan 7920 nin parçasını getirdi kimse bilip bilmeden konusmasın.... uyrra*-*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HaYaLiNiZdEkİ JoHn DeErE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt