PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Hayallerdeki Gibi Yaşamak...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametyaman" data-source="post: 274067" data-attributes="member: 455"><p><strong>Hayallerdeki Gibi Yaşamak...</strong></p><p></p><p>Hayallerdeki Gibi yaşamak istiyorum senle aşkı</p><p></p><p>Keşkeler olmadan Ahlar çekilmeden içten</p><p></p><p>o diyebilmeyim gönülden</p><p></p><p>sevilen seven ömrüm canım Ruhum ...</p><p></p><p>Ellerin elimden hiç ayrılmasa</p><p></p><p>gözleirn gözlerimden hiç bakmasa başka bir yana</p><p></p><p>Uzakta olsan ama kalbin bende olsa</p><p></p><p>Sana dokunabilsem</p><p></p><p>uzaktan nefesini hissedebilsem keşke</p><p></p><p>Her şarkı seni anlatsa bana</p><p></p><p>şarkıalr sen olsan</p><p></p><p>Bir şiir bir kitap yazsam sana itafen</p><p></p><p>ve o şiir o kitap asıl sen olsan</p><p></p><p>Dünyam olsam</p><p></p><p>bende bu koca dünya da kaybolsam</p><p></p><p>Ama senle olsam</p><p></p><p>Gülsem Ağlasam Aç susz kalsam</p><p></p><p>sende doysam</p><p></p><p>Yanımdayken özlemim olsan .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametyaman, post: 274067, member: 455"] [b]Hayallerdeki Gibi Yaşamak...[/b] Hayallerdeki Gibi yaşamak istiyorum senle aşkı Keşkeler olmadan Ahlar çekilmeden içten o diyebilmeyim gönülden sevilen seven ömrüm canım Ruhum ... Ellerin elimden hiç ayrılmasa gözleirn gözlerimden hiç bakmasa başka bir yana Uzakta olsan ama kalbin bende olsa Sana dokunabilsem uzaktan nefesini hissedebilsem keşke Her şarkı seni anlatsa bana şarkıalr sen olsan Bir şiir bir kitap yazsam sana itafen ve o şiir o kitap asıl sen olsan Dünyam olsam bende bu koca dünya da kaybolsam Ama senle olsam Gülsem Ağlasam Aç susz kalsam sende doysam Yanımdayken özlemim olsan . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Hayallerdeki Gibi Yaşamak...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt