PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gezegen" data-source="post: 461745" data-attributes="member: 26407"><p><strong>Ynt: hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?</strong></p><p></p><p>cçr-*-s 30günlük evliydim, vuruldum domuz avında kurşun degdi bana bedenimde bi ılıklık ve kesik kesik fışkıran kanı görünce... işte o an herşeyin bittigini zannetmiştim öldürmeyen allah öldürmez doktorlar 7 saat süren ameliyattan sonra aileme herşeye hazırlıklı olun demiş amcamın hala aklına gelsin gözleri doluyo , 15 gün yogun bakımdan sonra 30 gün hastanede yattm toplam 45 gün ne bagkurum vardı nede sigortam , milyonlar döktüm servetim bitti o günün parasıyla 125 milyar harcadık , en son arabamı da sattım tedavi giderleri için işte ozaman insanların nasıl kaypak oldugunu anladım etrafımdaki dolananların şakşakçı ve dostumun üç beş kişi oldugunu anladım kimseye güvenim kalmadı o saatten sonra BİR TEK DUAM OLDU ALLAH,A ALLAHIM SEN HERŞEYİ BİLİYORSUN SANA SIGINDIM BENİ BU DARLIKTAN KURTAR die 4 yıl bırakın sıfırı eksileri bitirmiş biri olarak ÇOK ŞÜKÜR bu günüme arabam da var motorumda tarlamda , şimdi her tarafımda sahte dost çoook ama YE-MEZ-LER artık </p><p>BU BENİM İÇİN HAYATIMDA Bİ DÖNÜM NOKTASI OLDU ÇOK ACI ÇEKTİM AMA PARAYLA ÖGRENİLEMEYECEK VE ALINAMAYACAK ŞEYLERİ ÖGRENDİM ıh-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gezegen, post: 461745, member: 26407"] [b]Ynt: hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?[/b] cçr-*-s 30günlük evliydim, vuruldum domuz avında kurşun degdi bana bedenimde bi ılıklık ve kesik kesik fışkıran kanı görünce... işte o an herşeyin bittigini zannetmiştim öldürmeyen allah öldürmez doktorlar 7 saat süren ameliyattan sonra aileme herşeye hazırlıklı olun demiş amcamın hala aklına gelsin gözleri doluyo , 15 gün yogun bakımdan sonra 30 gün hastanede yattm toplam 45 gün ne bagkurum vardı nede sigortam , milyonlar döktüm servetim bitti o günün parasıyla 125 milyar harcadık , en son arabamı da sattım tedavi giderleri için işte ozaman insanların nasıl kaypak oldugunu anladım etrafımdaki dolananların şakşakçı ve dostumun üç beş kişi oldugunu anladım kimseye güvenim kalmadı o saatten sonra BİR TEK DUAM OLDU ALLAH,A ALLAHIM SEN HERŞEYİ BİLİYORSUN SANA SIGINDIM BENİ BU DARLIKTAN KURTAR die 4 yıl bırakın sıfırı eksileri bitirmiş biri olarak ÇOK ŞÜKÜR bu günüme arabam da var motorumda tarlamda , şimdi her tarafımda sahte dost çoook ama YE-MEZ-LER artık BU BENİM İÇİN HAYATIMDA Bİ DÖNÜM NOKTASI OLDU ÇOK ACI ÇEKTİM AMA PARAYLA ÖGRENİLEMEYECEK VE ALINAMAYACAK ŞEYLERİ ÖGRENDİM ıh-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt