PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 461889" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?</strong></p><p></p><p>körün istediği bi göz allah verdi iki göz bi çocuğum olsun istiyodum 7 ay önce ikiz çoçuk sahibi oldum hayatımda dönüm noktası oldu benim için asıl mutluluğu tattım çocuklarım daha 3 aylık ramazanda arefe gününden bi gün önce elma sulamaya gidiyoduk babamla babam traktörde ben çamurlukta gidiyoruz kan şekerim düşmüş bayılmışım ilk baş tekerin üstüne sonra altına sırtımdan kafa üstü çakılmışım asfalta sonrada üstümden geçmiş traktör neyseki babamın anlık kararı geçerken frene basmamış yolda hastaneye götürürken ne nabız nede nefes kalmış öldü zannedipte götürmüşler yoğun bakımda gözlerimi açtım bi yanda bana ne oldu sorusu bi yanda babamın dışarda öldü benim yüzümden diye feryat edişi kafamı soluma çevirdim aynada kendimi tanıyamadım surat darmadağın olmuş burun kırılmış 2 gün yoğun bakımda yatırıp çıkardılar o 2 gün içinde babamın saçı sakalı beyazladı ölümü hissettim hemde çok acı neye yanarsın öldüğünemi geride dünyadan habersiz bıraktığın iki yavruyamı hayatımın dönüm noktası oldu bu olay hayatta hiç bişeyde gözüm kalmadı ne para ne mal ne mülk....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 461889, member: 29556"] [b]Ynt: hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?[/b] körün istediği bi göz allah verdi iki göz bi çocuğum olsun istiyodum 7 ay önce ikiz çoçuk sahibi oldum hayatımda dönüm noktası oldu benim için asıl mutluluğu tattım çocuklarım daha 3 aylık ramazanda arefe gününden bi gün önce elma sulamaya gidiyoduk babamla babam traktörde ben çamurlukta gidiyoruz kan şekerim düşmüş bayılmışım ilk baş tekerin üstüne sonra altına sırtımdan kafa üstü çakılmışım asfalta sonrada üstümden geçmiş traktör neyseki babamın anlık kararı geçerken frene basmamış yolda hastaneye götürürken ne nabız nede nefes kalmış öldü zannedipte götürmüşler yoğun bakımda gözlerimi açtım bi yanda bana ne oldu sorusu bi yanda babamın dışarda öldü benim yüzümden diye feryat edişi kafamı soluma çevirdim aynada kendimi tanıyamadım surat darmadağın olmuş burun kırılmış 2 gün yoğun bakımda yatırıp çıkardılar o 2 gün içinde babamın saçı sakalı beyazladı ölümü hissettim hemde çok acı neye yanarsın öldüğünemi geride dünyadan habersiz bıraktığın iki yavruyamı hayatımın dönüm noktası oldu bu olay hayatta hiç bişeyde gözüm kalmadı ne para ne mal ne mülk.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt