PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 461910" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?</strong></p><p></p><p>95 yılında üniversite ilişiğim kesildi, 98 yılında 98/3 tertip olarak kütahya hava er eğitim tugayına sevk evralarımı ve 160 000 lira yol parasını aldım, askere gideceğim, o gün üniversiteden ilişiği kesilenlere af çıktı, ertesi günü ödemiş askerlik şubesine gittim. kel kafalı sivil memu vardı, durumu nlattım ben okula gideceğim dedim olmaz dedi bende gidip dilekçe yazdım geldim, okudu yine olmaz dedi, ben boynumu büküp tam kapıdan çıkarken kapının arkasındaki yazı gözüme çarptı, yapılan işlemlerden memnun kalmadıysanız askelik şubesi başkanıyla görüşün yazıyordu. ben askerik şubesi başkanıyla görüşeceğim dedim, beni daha sakalları bıyıkları çıkmamış bir astsubayın odasına götürdüler. dilekçemi okudu ve paraf attı ve bunu kel kafalı sivil memura götürmemi söyledi ve memur benim dosyamı çıkardı, sevkimi iptal etti, yol parasını geri aldı. bende okulu devam edip öğretmen oldum. belki o yazıyı görmeseydim öğretmen olamayacaktım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 461910, member: 20378"] [b]Ynt: hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?[/b] 95 yılında üniversite ilişiğim kesildi, 98 yılında 98/3 tertip olarak kütahya hava er eğitim tugayına sevk evralarımı ve 160 000 lira yol parasını aldım, askere gideceğim, o gün üniversiteden ilişiği kesilenlere af çıktı, ertesi günü ödemiş askerlik şubesine gittim. kel kafalı sivil memu vardı, durumu nlattım ben okula gideceğim dedim olmaz dedi bende gidip dilekçe yazdım geldim, okudu yine olmaz dedi, ben boynumu büküp tam kapıdan çıkarken kapının arkasındaki yazı gözüme çarptı, yapılan işlemlerden memnun kalmadıysanız askelik şubesi başkanıyla görüşün yazıyordu. ben askerik şubesi başkanıyla görüşeceğim dedim, beni daha sakalları bıyıkları çıkmamış bir astsubayın odasına götürdüler. dilekçemi okudu ve paraf attı ve bunu kel kafalı sivil memura götürmemi söyledi ve memur benim dosyamı çıkardı, sevkimi iptal etti, yol parasını geri aldı. bende okulu devam edip öğretmen oldum. belki o yazıyı görmeseydim öğretmen olamayacaktım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt