PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 462402" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?</strong></p><p></p><p>herkesin güzel ve kötü anısı olmuş.okudum.benim ilk kötü anım ailemin dışında bir evde 6 aylık tan 18 yaşına kadar yaşamam.büyük sorun.</p><p> sonra sonra evlendim mutlu anım.bir oğlum bir kızım var ALLAH CÜMLEYE VERSİN.işim var kendi çabamla oldu.iş ama ilk 3.ayda parmagımı kestirdim direkten döndüm.kılpayı kurtardım.</p><p> askerliğm piyango oldu.iş ve egitim sebiyle kısa dönem.sonra ilk traktörümü aldım.çocukluk hevesim.275 brezilya.sonra erkunt traktör fabrikası ve erkunt traktör.sonra mutluluga bir ara verdik erkuntum gitti battık.ama şükür yine mutlu anım var ,erkuntum yine oldu.şükür ALLAHA sonra mucize benim için.nohutum.hayat devam ediyor.</p><p> bugün bir ev kiraladım memlekette.içim de sevinç oldu.çok güzel.köyde sorun oluyordu kalmak.şimdi benim evim var.</p><p> mutluluk işte.küçük olsa büyük de mutluluk.ne yaşı var ne zamanı.</p><p> üzüntüde aynı.</p><p> insanız.</p><p>hep beraber mutlu ve güzel anılara.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 462402, member: 988"] [b]Ynt: hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?[/b] herkesin güzel ve kötü anısı olmuş.okudum.benim ilk kötü anım ailemin dışında bir evde 6 aylık tan 18 yaşına kadar yaşamam.büyük sorun. sonra sonra evlendim mutlu anım.bir oğlum bir kızım var ALLAH CÜMLEYE VERSİN.işim var kendi çabamla oldu.iş ama ilk 3.ayda parmagımı kestirdim direkten döndüm.kılpayı kurtardım. askerliğm piyango oldu.iş ve egitim sebiyle kısa dönem.sonra ilk traktörümü aldım.çocukluk hevesim.275 brezilya.sonra erkunt traktör fabrikası ve erkunt traktör.sonra mutluluga bir ara verdik erkuntum gitti battık.ama şükür yine mutlu anım var ,erkuntum yine oldu.şükür ALLAHA sonra mucize benim için.nohutum.hayat devam ediyor. bugün bir ev kiraladım memlekette.içim de sevinç oldu.çok güzel.köyde sorun oluyordu kalmak.şimdi benim evim var. mutluluk işte.küçük olsa büyük de mutluluk.ne yaşı var ne zamanı. üzüntüde aynı. insanız. hep beraber mutlu ve güzel anılara..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
hayatınızda sizi degiştiren bir olay yaşadınız mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt