PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Hayırdır agalar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 1205613" data-attributes="member: 8099"><p>Sisteminizde haklısınız, biz yaşadıklarımızı, yaşayacaklarımızı bu forumda şekillendirdik, okuduk anlamadık, anladık yorumlayamadık, bir daha okuduk, kim başarılı ise onu örnek aldık, zorda olsa imkanlar dahilinde olması gerektiği gibi yapmaya çalıştık, olsa da paylaştık, olmasada. 2 bin küsur özel ileti, kimi traktör sordu, kimi gübre, kimi hayvan ırkı, kimi besleme, bildiklerimizi anlattık yazdık, uyanda oldu uymayan da, ben zaman kaybetsem de, dost kazandım, arkadaş, kardeş, abi kazandım.</p><p>Artık kendimce başarılı olduğum şeyleri paylaşıyorum, başarısız bulduğum konuları paylaşmıyor um.</p><p>Yılmak, kırılmak yok, darılmak, daralmak yok,</p><p>Bizim ülke çiftçisine; dört gözle bekledikleri dgd verme şansımız yok, ama ülke çiftçisine ayakta durabilmesi için, bu ülkeye katma değer sağlama noktasında etki edecek, acı tatlı, kârlı zararlı tecrübelerimiz var.</p><p>Arayın görüşelim, yada şu numarayı arayın size bilgi verecekler demiyoruz, yazıyoruz işte üşenmeden uyumadan hemde bu saatte, daha neden rahatsız olursunuz? Onu anlamış değilim.</p><p>İsteyen istediği konuyu açar okur, istediğine yorum yapar, istemediklerini okumaz ve yorumlamaz,</p><p>Avşaroğlu boşver, takılma bu konulara, senin yazdıklarını hiç yorum yapmadan binlerce takip eden vardır, günü geldimi onlar sana ulaşıyor [emoji6]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 1205613, member: 8099"] Sisteminizde haklısınız, biz yaşadıklarımızı, yaşayacaklarımızı bu forumda şekillendirdik, okuduk anlamadık, anladık yorumlayamadık, bir daha okuduk, kim başarılı ise onu örnek aldık, zorda olsa imkanlar dahilinde olması gerektiği gibi yapmaya çalıştık, olsa da paylaştık, olmasada. 2 bin küsur özel ileti, kimi traktör sordu, kimi gübre, kimi hayvan ırkı, kimi besleme, bildiklerimizi anlattık yazdık, uyanda oldu uymayan da, ben zaman kaybetsem de, dost kazandım, arkadaş, kardeş, abi kazandım. Artık kendimce başarılı olduğum şeyleri paylaşıyorum, başarısız bulduğum konuları paylaşmıyor um. Yılmak, kırılmak yok, darılmak, daralmak yok, Bizim ülke çiftçisine; dört gözle bekledikleri dgd verme şansımız yok, ama ülke çiftçisine ayakta durabilmesi için, bu ülkeye katma değer sağlama noktasında etki edecek, acı tatlı, kârlı zararlı tecrübelerimiz var. Arayın görüşelim, yada şu numarayı arayın size bilgi verecekler demiyoruz, yazıyoruz işte üşenmeden uyumadan hemde bu saatte, daha neden rahatsız olursunuz? Onu anlamış değilim. İsteyen istediği konuyu açar okur, istediğine yorum yapar, istemediklerini okumaz ve yorumlamaz, Avşaroğlu boşver, takılma bu konulara, senin yazdıklarını hiç yorum yapmadan binlerce takip eden vardır, günü geldimi onlar sana ulaşıyor [emoji6] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Hayırdır agalar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt