PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hayvan ahır yapımına %50 hibe.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1187359" data-attributes="member: 57302"><p>Kırmayın birbirinizi arkadaşlar. Doğunun boşalmasını engellemek için yapılmış çalışmalar diyelim. Lakin siyasi bir karşılıkta olduğu aşikar. Çünkü trakyadan akp ye ekmek çıkmaz, durum böyle oluncada destekleme alamazsın. </p><p>Şuan imar izni için uğraştığım 21 dönüm bir arazimiz var. Küçükbaş besi için 950 m2 kapalı alanlı bir ağıl yapmaya çalışıyoruz. 13 kurumdan onay gerekiyor, imar izni için. Bazı kurumlardan gelip olur veya olmaz demek için bile bin tl para istiyorlar. Lihkab aplikasyon ölçümü, projesi, kurum onayları, belediye harçları falan derken daha çivi çakmadan 30-40 bin lik olacağız. Sonra derlerki tarıma hayvancılığa destek veriyoruz. Bahsettiğim arazi 1500 dönüm köy merasına sınır, tam koyunculuk yapılacak yer ama kime neyi anlatacaksın. Paraları saçıyoruz, birde kurumlardan biri onay vermezse harcadığımız para ile kalırız. Tut ki dsi yok kardeşim 10 yıl sonra baraj olacak orada dedi veya karayolları ordan yol geçecek dedi ozaman kim verecek benim paramı? 3 aydır kurum keyfi bekliyoruz. Desteğini geçtim köstek olmasalar bari.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1187359, member: 57302"] Kırmayın birbirinizi arkadaşlar. Doğunun boşalmasını engellemek için yapılmış çalışmalar diyelim. Lakin siyasi bir karşılıkta olduğu aşikar. Çünkü trakyadan akp ye ekmek çıkmaz, durum böyle oluncada destekleme alamazsın. Şuan imar izni için uğraştığım 21 dönüm bir arazimiz var. Küçükbaş besi için 950 m2 kapalı alanlı bir ağıl yapmaya çalışıyoruz. 13 kurumdan onay gerekiyor, imar izni için. Bazı kurumlardan gelip olur veya olmaz demek için bile bin tl para istiyorlar. Lihkab aplikasyon ölçümü, projesi, kurum onayları, belediye harçları falan derken daha çivi çakmadan 30-40 bin lik olacağız. Sonra derlerki tarıma hayvancılığa destek veriyoruz. Bahsettiğim arazi 1500 dönüm köy merasına sınır, tam koyunculuk yapılacak yer ama kime neyi anlatacaksın. Paraları saçıyoruz, birde kurumlardan biri onay vermezse harcadığımız para ile kalırız. Tut ki dsi yok kardeşim 10 yıl sonra baraj olacak orada dedi veya karayolları ordan yol geçecek dedi ozaman kim verecek benim paramı? 3 aydır kurum keyfi bekliyoruz. Desteğini geçtim köstek olmasalar bari. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hayvan ahır yapımına %50 hibe.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt