PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hayvan ahır yapımına %50 hibe.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 1187367" data-attributes="member: 26155"><p>göç olur..</p><p>b..kmu vardı gelmişler denir.</p><p>heryere dolmuşlar denir..</p><p>gelmesin diye destek görürse ...</p><p>ona verdi bana verilmedi denir.</p><p>vatanın bütünlüğü söz konusu olunca Edirne'den kars'a denir.</p><p>1 karış için bin şehit veririz.</p><p>ben doğuya göç eden batılı hiç görmedim... YA SIZZZ</p><p>buralar bom boş..</p><p>buyurun gelin.. dekarı 500 tl ile 2 bin tl arasında istediğiniz kadar arazi var..</p><p>bol bol hastane var...</p><p>bol bol kış var..</p><p>-30 lar var aylarca dolu,tipi kar var.</p><p>yatlara verilen ucuz mazot varya..</p><p>işte o yatlardan hiç buralarda yok..</p><p>deniz görmemiş bir sürü insan var..</p><p>2.ürün yok.. ekim ve hasatı 4-5 ay içinde tamamen bitirmen lazım..</p><p>2.ürün desteğide yok böyle şeylerden haberleride yok..</p><p>ama burasıda vatan toprağı yaaa.</p><p>hiç 2. Ürün desteğini doğuya yollayan varmı..</p><p>buradada şanlı TÜRK bayrağı dalgalanıyor..</p><p>tek farkı; soğukta,uzakta ve halkı gelmesin,birşeyde istemesin denilen yerde göndere çekiliyor.</p><p>zaten devlet ne kadar destek verirse versin boş.</p><p>cehaletten kurtulamadıktan sonra diploma kağıttan ibarettir.</p><p>buralarda yaşamadan yorum yapmak çok acı verici..</p><p>bizler vatanın dörtbir yanına yayılmış karatopraktan nasibini çıkaran..</p><p>bu milletin karnını doyuran,aziz ve dost bir milletiz..</p><p>birbirimizi asla kıskanmayalım..</p><p>ne olursa zenginlikten yana bizlerde olsun..</p><p>Çiftçi heryerde herşeyi hakeder..</p><p>en iyisini en güzelini hakeder.. Aramızda ayrılıktan yana çalan her türkü,bizi köleleştirmek isteyenlerin alkışıyla son bulur.</p><p>hepinize saygılar sunarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 1187367, member: 26155"] göç olur.. b..kmu vardı gelmişler denir. heryere dolmuşlar denir.. gelmesin diye destek görürse ... ona verdi bana verilmedi denir. vatanın bütünlüğü söz konusu olunca Edirne'den kars'a denir. 1 karış için bin şehit veririz. ben doğuya göç eden batılı hiç görmedim... YA SIZZZ buralar bom boş.. buyurun gelin.. dekarı 500 tl ile 2 bin tl arasında istediğiniz kadar arazi var.. bol bol hastane var... bol bol kış var.. -30 lar var aylarca dolu,tipi kar var. yatlara verilen ucuz mazot varya.. işte o yatlardan hiç buralarda yok.. deniz görmemiş bir sürü insan var.. 2.ürün yok.. ekim ve hasatı 4-5 ay içinde tamamen bitirmen lazım.. 2.ürün desteğide yok böyle şeylerden haberleride yok.. ama burasıda vatan toprağı yaaa. hiç 2. Ürün desteğini doğuya yollayan varmı.. buradada şanlı TÜRK bayrağı dalgalanıyor.. tek farkı; soğukta,uzakta ve halkı gelmesin,birşeyde istemesin denilen yerde göndere çekiliyor. zaten devlet ne kadar destek verirse versin boş. cehaletten kurtulamadıktan sonra diploma kağıttan ibarettir. buralarda yaşamadan yorum yapmak çok acı verici.. bizler vatanın dörtbir yanına yayılmış karatopraktan nasibini çıkaran.. bu milletin karnını doyuran,aziz ve dost bir milletiz.. birbirimizi asla kıskanmayalım.. ne olursa zenginlikten yana bizlerde olsun.. Çiftçi heryerde herşeyi hakeder.. en iyisini en güzelini hakeder.. Aramızda ayrılıktan yana çalan her türkü,bizi köleleştirmek isteyenlerin alkışıyla son bulur. hepinize saygılar sunarım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hayvan ahır yapımına %50 hibe.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt