PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
HAYVAN BAKIMI BESLEMESİ,VERİLEN RASYONUN VERİM SAĞLIK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 659288" data-attributes="member: 17222"><p><span style="color: blue"><strong> Merhaba arkadaşlar konuyu açmamdaki amaç hayvanlarımıza nasıl bakıyoruz verdiğimiz rasyon sağlıklımı? nasıl daha sağlıklı dengeli hale getirebiliriz,rasyonumuzda neler eksik yada fazla nelerin fazlalığında yada eksikliğinde hangi sağlık problemleriyle karşılaşabiliriz,yem rasyon programlarındaki değerlerin anlamları ne bize neleri ifade ediyorlar,elimizdeki kaba,kesif yem maddeleriyle en iyi rasyonu nasıl sağlarız vs. akla gelebilecek bakım ve beslemeyle alakalı bütün soruları önerileri okuduğumuz faydalı olabilecek makaleleri paylaşalım,uyguladığımız rasyonları paylaşalım üzerlerinde tartışıp verimli sonuçlara varalım,ana başlık altında birçok güzel önemli konu var ama hepsi sabitlenemediği için sayfalar arasında kaybolup gidiyor bu konuyuda sabitliyorum.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong> Ben başlangıç olsun amacıyla aşağıdaki makaleyi paylaşıyorum çok defa okudum alıntıdır konular uzun yada kısa kimse yüzeysel yorum yapıp okumadan geçmesin bence,yorum ve paylaşımlarınızı konu başlığı altında bekliyorum</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 659288, member: 17222"] [color=blue][b] Merhaba arkadaşlar konuyu açmamdaki amaç hayvanlarımıza nasıl bakıyoruz verdiğimiz rasyon sağlıklımı? nasıl daha sağlıklı dengeli hale getirebiliriz,rasyonumuzda neler eksik yada fazla nelerin fazlalığında yada eksikliğinde hangi sağlık problemleriyle karşılaşabiliriz,yem rasyon programlarındaki değerlerin anlamları ne bize neleri ifade ediyorlar,elimizdeki kaba,kesif yem maddeleriyle en iyi rasyonu nasıl sağlarız vs. akla gelebilecek bakım ve beslemeyle alakalı bütün soruları önerileri okuduğumuz faydalı olabilecek makaleleri paylaşalım,uyguladığımız rasyonları paylaşalım üzerlerinde tartışıp verimli sonuçlara varalım,ana başlık altında birçok güzel önemli konu var ama hepsi sabitlenemediği için sayfalar arasında kaybolup gidiyor bu konuyuda sabitliyorum. Ben başlangıç olsun amacıyla aşağıdaki makaleyi paylaşıyorum çok defa okudum alıntıdır konular uzun yada kısa kimse yüzeysel yorum yapıp okumadan geçmesin bence,yorum ve paylaşımlarınızı konu başlığı altında bekliyorum[/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
HAYVAN BAKIMI BESLEMESİ,VERİLEN RASYONUN VERİM SAĞLIK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt