PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvan Fiyatları Nereye Gidiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 548167" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: Hayvan Fiyatları Nereye Gidiyor</strong></p><p></p><p>bir kere bir buzağı 4 ay süt içerse kafadan zarar zaten,buzağının içeceği süt max 400-450 litre olur,o hayvanın yiyeceği yem max 850-900 kg olur,yani dediğin düvenin bakım maliyeti 1000 lirayı biraz geçgin olur,tabi normal şartlarda.Ayrıca montofon yerine bir de holstein satmayı dene bakalım nasıl olacak?Günlük max vereceği 10 kg süt olan hayvan bu sonuçta danası için bakıyor çoğu insan,merası olan sıkıntısız hayvan bana danasından para bıraksın sütünden değil diye düşünülüyor.Abi de söylemiş 9 aylık dana 2500 lira eder diyorsan,hayvancılık yapıyor musunuz bilmiyorum ama bana alırken de satarken de haksızlık gibi geliyor.12 ay bakacaksın diye bir kural da yok tabi,işine gelmiyosa doğunca hemen sat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 548167, member: 110"] [b]Ynt: Hayvan Fiyatları Nereye Gidiyor[/b] bir kere bir buzağı 4 ay süt içerse kafadan zarar zaten,buzağının içeceği süt max 400-450 litre olur,o hayvanın yiyeceği yem max 850-900 kg olur,yani dediğin düvenin bakım maliyeti 1000 lirayı biraz geçgin olur,tabi normal şartlarda.Ayrıca montofon yerine bir de holstein satmayı dene bakalım nasıl olacak?Günlük max vereceği 10 kg süt olan hayvan bu sonuçta danası için bakıyor çoğu insan,merası olan sıkıntısız hayvan bana danasından para bıraksın sütünden değil diye düşünülüyor.Abi de söylemiş 9 aylık dana 2500 lira eder diyorsan,hayvancılık yapıyor musunuz bilmiyorum ama bana alırken de satarken de haksızlık gibi geliyor.12 ay bakacaksın diye bir kural da yok tabi,işine gelmiyosa doğunca hemen sat. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvan Fiyatları Nereye Gidiyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt