PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
HAYVAN TOHUMLAMA ÜCRETLERİ SİZCE UYGUNMU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="üsük" data-source="post: 499781" data-attributes="member: 36146"><p><strong>Ynt: HAYVAN TOHUMLAMA ÜCRETLERİ SİZCE UYGUNMU</strong></p><p></p><p>Bizim ineğimiz bu sene ikiz yavru doğurdu, şimdi bunu neden anlatıyorum; başına gelen varsa bilir hayvanın karnı fazla büyük olur, solunum hızlı olur hele gebeliğin son dönemlerinde hayvanı sıcak günlerde dilini dışarı çıkartarak nefes almaya çalışır belirtiler akciğerlerinde bir problem olduğu yönündedir, çünkü rahimde iki buzağı var 35 kg dan ikisi 70 kg doğum sıvıları şu bu derken hayvanın karnında normalden en az 100 kg lık bir yük bulunur, işkembe ve buzağılar akciğerlere aşırı baskı yapar sonuç karnını dövme, yatamama, ateş iştahta azalma sanki hayvan hasta gibi görünür. Bu durumda veteriner hekimi çağırdık arkadaş hayvanı muayene etti bunun ciğerler ve kalp su toplamış dedi eee ne olacak ilaç antibiyotik vs. kullanacağız gebeliğe zararı olur mu bu ilaçların dedik olabilir dedi arkadaş veteriner arkadaş bunu söyledi. Ben dedim yahu belki bu hayvanda yabancı cisim var birde ultrasonla bakalım karnı fazla büyük ikiz olabilir yok dedi bana veteriner arkadaş bunda akciğerde mikrop var ARKADAŞIN İŞİ BURADA BİTTİ, akciğer hastalığı bulaşıcıdır burada 35 40 hayvan var ve sadece bu böyle emin misin hala diretti eminim ilaçları almadım başka bir veteriner arkadaşı aradım o geldi ultrasonla baktık hayvan ikiz gebe yani sıkıntısı benim tahmin ettiğim gibi. Diğer arkadaşla yollarımı ayırdım tabi kolay olmadı tatsızlık oldu orasını anladınız. Kim olursa olsun kişi kendi işinden sorumludur ve hata yaptığında kabul edip bir daha aynı hataya düşmemelidir. veteriner hekim arkadaşlara güvenmekle olmuyor bizde öğrenelim neyin ne olduğunu zaten sonrasında kimse bizleri kandırmaya çalışamaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="üsük, post: 499781, member: 36146"] [b]Ynt: HAYVAN TOHUMLAMA ÜCRETLERİ SİZCE UYGUNMU[/b] Bizim ineğimiz bu sene ikiz yavru doğurdu, şimdi bunu neden anlatıyorum; başına gelen varsa bilir hayvanın karnı fazla büyük olur, solunum hızlı olur hele gebeliğin son dönemlerinde hayvanı sıcak günlerde dilini dışarı çıkartarak nefes almaya çalışır belirtiler akciğerlerinde bir problem olduğu yönündedir, çünkü rahimde iki buzağı var 35 kg dan ikisi 70 kg doğum sıvıları şu bu derken hayvanın karnında normalden en az 100 kg lık bir yük bulunur, işkembe ve buzağılar akciğerlere aşırı baskı yapar sonuç karnını dövme, yatamama, ateş iştahta azalma sanki hayvan hasta gibi görünür. Bu durumda veteriner hekimi çağırdık arkadaş hayvanı muayene etti bunun ciğerler ve kalp su toplamış dedi eee ne olacak ilaç antibiyotik vs. kullanacağız gebeliğe zararı olur mu bu ilaçların dedik olabilir dedi arkadaş veteriner arkadaş bunu söyledi. Ben dedim yahu belki bu hayvanda yabancı cisim var birde ultrasonla bakalım karnı fazla büyük ikiz olabilir yok dedi bana veteriner arkadaş bunda akciğerde mikrop var ARKADAŞIN İŞİ BURADA BİTTİ, akciğer hastalığı bulaşıcıdır burada 35 40 hayvan var ve sadece bu böyle emin misin hala diretti eminim ilaçları almadım başka bir veteriner arkadaşı aradım o geldi ultrasonla baktık hayvan ikiz gebe yani sıkıntısı benim tahmin ettiğim gibi. Diğer arkadaşla yollarımı ayırdım tabi kolay olmadı tatsızlık oldu orasını anladınız. Kim olursa olsun kişi kendi işinden sorumludur ve hata yaptığında kabul edip bir daha aynı hataya düşmemelidir. veteriner hekim arkadaşlara güvenmekle olmuyor bizde öğrenelim neyin ne olduğunu zaten sonrasında kimse bizleri kandırmaya çalışamaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
HAYVAN TOHUMLAMA ÜCRETLERİ SİZCE UYGUNMU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt