PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hayvancılığa yatırım zamanı…:
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 630927" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: Hayvancılığa yatırım zamanı :</strong></p><p></p><p>Ali Ekber Yıldırım sektörün sorunlarını bilen , bu konuda güzel yazılar yazmış sorunlarımızı dile getiren bir yazardır. Yazılarını zaman zaman okurum.</p><p>Her düşüşün bir yükselişi mutlaka olacaktır. </p><p>Şu aralar dip seviyelerindeyiz , fiyat ucuz , ucuz olması bir yana elimizdeki ürünleri gelip isteyende yok.</p><p>Seneye etin fiyatlanacağı muhtemel görünüyor , lakin devlette elimizdeki bir şeyin para etmesine izin vermiyor. Muhtemelen vergileri yine düşürürler ithalatı daha da kolaylaştırırlar yine zararı bize dokunur.</p><p>Borca harca girmeden , girsende sermayeni ve işletmeni riske atmadan mümkün mertebe yeminin büyük kısmını kendin üreterek adeta ambarındaki yemin kadar ahırda hayvan bırakarak kendi yağımızda kavrulmak lazım. Ben onu anladım.</p><p>Çok yapayım çok olsun devirleri bitti , yıllarca kira ile kendi yerimizin 2-3 katı miktarda yer ektik , son birkaç senedir bırak kazandırmayı , kendi ürünlerimizi satarak neredeyse icar ve icar yerlerin mazotunu ve gübresini ödedik. Bu sene hayvancılığı arttırdık lakin elimizdekine talep yok.</p><p>Bundan sonra azıcık aşım dertsiz başım politikasını benimsemeyi düşünüyoruz. Bu ülkede üretmek isteyene , çalışmak isteyene fırsat yok ceza var. Ondan sonra aile işletmeleri neden büyütülmez , yok efendim avrupda aile işletmelerinde 50-100 baştan aşağı inek yokmuş vs vs , bu şartlarda para kanamadıktan sonra adama kredi versen ne olacak?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 630927, member: 1424"] [b]Ynt: Hayvancılığa yatırım zamanı :[/b] Ali Ekber Yıldırım sektörün sorunlarını bilen , bu konuda güzel yazılar yazmış sorunlarımızı dile getiren bir yazardır. Yazılarını zaman zaman okurum. Her düşüşün bir yükselişi mutlaka olacaktır. Şu aralar dip seviyelerindeyiz , fiyat ucuz , ucuz olması bir yana elimizdeki ürünleri gelip isteyende yok. Seneye etin fiyatlanacağı muhtemel görünüyor , lakin devlette elimizdeki bir şeyin para etmesine izin vermiyor. Muhtemelen vergileri yine düşürürler ithalatı daha da kolaylaştırırlar yine zararı bize dokunur. Borca harca girmeden , girsende sermayeni ve işletmeni riske atmadan mümkün mertebe yeminin büyük kısmını kendin üreterek adeta ambarındaki yemin kadar ahırda hayvan bırakarak kendi yağımızda kavrulmak lazım. Ben onu anladım. Çok yapayım çok olsun devirleri bitti , yıllarca kira ile kendi yerimizin 2-3 katı miktarda yer ektik , son birkaç senedir bırak kazandırmayı , kendi ürünlerimizi satarak neredeyse icar ve icar yerlerin mazotunu ve gübresini ödedik. Bu sene hayvancılığı arttırdık lakin elimizdekine talep yok. Bundan sonra azıcık aşım dertsiz başım politikasını benimsemeyi düşünüyoruz. Bu ülkede üretmek isteyene , çalışmak isteyene fırsat yok ceza var. Ondan sonra aile işletmeleri neden büyütülmez , yok efendim avrupda aile işletmelerinde 50-100 baştan aşağı inek yokmuş vs vs , bu şartlarda para kanamadıktan sonra adama kredi versen ne olacak? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hayvancılığa yatırım zamanı…:
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt