PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılığın zor yılı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 779286" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: Hayvancılığın zor yılı...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ben öyle bir şey söylemedim bunu sizde biliyorsunuz doğuyla ve ya doğulular la da bir sorunum yok, tepkim size sert gelebilir ama böyle konularda herkesin hassasiyeti farklıdır!</p><p></p><p>Bir uygulama yapılacaksa tüm ülkeye yapılmalı, sadece 'x' bölgesine yapmak sizce diğer bölgede yaşayanlara haksızlık değil mi ?</p><p></p><p>Özel teşviğin yarar getirip getirmediği tartışılır buna hayır demem ama sadece 1 bölgeye yapılmasına karşıyım, olay bu kadar açık.</p><p></p><p>Doğunun basamak atlama konusunda keşke dediğiniz gibi olsa doğu çok gelişse benim isteğim her zaman bu yöndedir çünkü bu ülkenin doğusu da bizim batısı da.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 779286, member: 45767"] [b]Ynt: Hayvancılığın zor yılı...[/b] Ben öyle bir şey söylemedim bunu sizde biliyorsunuz doğuyla ve ya doğulular la da bir sorunum yok, tepkim size sert gelebilir ama böyle konularda herkesin hassasiyeti farklıdır! Bir uygulama yapılacaksa tüm ülkeye yapılmalı, sadece 'x' bölgesine yapmak sizce diğer bölgede yaşayanlara haksızlık değil mi ? Özel teşviğin yarar getirip getirmediği tartışılır buna hayır demem ama sadece 1 bölgeye yapılmasına karşıyım, olay bu kadar açık. Doğunun basamak atlama konusunda keşke dediğiniz gibi olsa doğu çok gelişse benim isteğim her zaman bu yöndedir çünkü bu ülkenin doğusu da bizim batısı da. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılığın zor yılı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt