PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
hayvancılık desteklenecek iller
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 220758" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: hayvancılık desteklenecek iller</strong></p><p></p><p>Aslında burda olaya biraz latife katmak istemiştim.. Yanlış anlaşılmış.. Kaçtığımız ve kaçabileceğimiz yerde yok zaten.Doğru ve yerinde tespit.. + repZaten burda amaç küçük çiftçiyi bitirmek.. Tarımı profesyonel ve büyük şirketlere yaptırmak.. Uzaktan yakından herkesin ilgi ve alakası vardır.. Nakliyat ve toplu taşımacılık sektöründe bi sürü uydurma belgeler (SRC 1,2,3,4 .. K belgesi D belgesi) ile tekelleşme sağlanıyor.. Bir K belgesi için 12.600 tl para ve 25 ton taşıma kapasitesi.. Hangi nakliyeci arkadaşta var bu kadar kapasite.. Ancak nakliyat şirketlerinde ve kooperatifler alabiliyor sanırsam.. Çok yakında belli bir dekarın altında buğday v.b. ürünleride bize ektirmezlerse şaşırmayalım, hatta işi daha ileriye götürüp 3-5 hayvanı olan köylümüzede üretim izni ve hayvan tanımlamada engel çıkarılabilir.. Olmaz demiyelim, olurmu olur.. Benim kamyonetimden vergi ve benzeri harçları alıyolar, fakat ben üzerine 300-500 kg yük sardımı K belgesi, onun içinde 12.600 TL para ve 25 ton tonaj.. Çok çalışmam lazım çook.en az 10 kamyonet daha alayım ki K belgem olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 220758, member: 8099"] [b]Ynt: hayvancılık desteklenecek iller[/b] Aslında burda olaya biraz latife katmak istemiştim.. Yanlış anlaşılmış.. Kaçtığımız ve kaçabileceğimiz yerde yok zaten.Doğru ve yerinde tespit.. + repZaten burda amaç küçük çiftçiyi bitirmek.. Tarımı profesyonel ve büyük şirketlere yaptırmak.. Uzaktan yakından herkesin ilgi ve alakası vardır.. Nakliyat ve toplu taşımacılık sektöründe bi sürü uydurma belgeler (SRC 1,2,3,4 .. K belgesi D belgesi) ile tekelleşme sağlanıyor.. Bir K belgesi için 12.600 tl para ve 25 ton taşıma kapasitesi.. Hangi nakliyeci arkadaşta var bu kadar kapasite.. Ancak nakliyat şirketlerinde ve kooperatifler alabiliyor sanırsam.. Çok yakında belli bir dekarın altında buğday v.b. ürünleride bize ektirmezlerse şaşırmayalım, hatta işi daha ileriye götürüp 3-5 hayvanı olan köylümüzede üretim izni ve hayvan tanımlamada engel çıkarılabilir.. Olmaz demiyelim, olurmu olur.. Benim kamyonetimden vergi ve benzeri harçları alıyolar, fakat ben üzerine 300-500 kg yük sardımı K belgesi, onun içinde 12.600 TL para ve 25 ton tonaj.. Çok çalışmam lazım çook.en az 10 kamyonet daha alayım ki K belgem olsun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
hayvancılık desteklenecek iller
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt