PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 748335" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim. </p><p></p><p>Tamamen et ve kurban amaçlı düşünüyorum. Önceliğim kurban diyebilirim. Yemi tamamen kendim üretmeyi düşünüyorum. Satacağım hayvanların gerçekten kaliteli, lezzetli olması ilk amacım. Tamamen müşteri odaklı olacak. Çünkü yüzlerce hayvanlık bir işletme kurmayacağım, az sayıda hayvan olacak. Bunları alanlar da zaten zamanla sabitleşmiş müşteriler olacak. Yani 50-100 kilo için et kalitesinden taviz vermeyeceğim. Bu nedenle tamamen kendi ekip biçtiğim yulaf, yonca, arpa, fiğ gibi ürünleri kullanmayı düşünüyorum. Meralarımız da çok zengin, kekik dolu meralar. Su zaten ücretsiz ve kaliteli. Yani ben bu hayvanları tamamen yayla hayvanı diye satacağım ve yiyen adam ' ' gerçekten yayla hayvanıymış, çok lezzetli, helal olsun ' ' diyebilmeli. Helalinden yapmaya çalışacağım... </p><p></p><p>Süt kesinlikle düşünmüyorum. İnek alırsam da sağım yapmayacağım, yediği içtiği yavrusuna gidecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 748335, member: 48547"] [b]Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum[/b] Teşekkür ederim. Tamamen et ve kurban amaçlı düşünüyorum. Önceliğim kurban diyebilirim. Yemi tamamen kendim üretmeyi düşünüyorum. Satacağım hayvanların gerçekten kaliteli, lezzetli olması ilk amacım. Tamamen müşteri odaklı olacak. Çünkü yüzlerce hayvanlık bir işletme kurmayacağım, az sayıda hayvan olacak. Bunları alanlar da zaten zamanla sabitleşmiş müşteriler olacak. Yani 50-100 kilo için et kalitesinden taviz vermeyeceğim. Bu nedenle tamamen kendi ekip biçtiğim yulaf, yonca, arpa, fiğ gibi ürünleri kullanmayı düşünüyorum. Meralarımız da çok zengin, kekik dolu meralar. Su zaten ücretsiz ve kaliteli. Yani ben bu hayvanları tamamen yayla hayvanı diye satacağım ve yiyen adam ' ' gerçekten yayla hayvanıymış, çok lezzetli, helal olsun ' ' diyebilmeli. Helalinden yapmaya çalışacağım... Süt kesinlikle düşünmüyorum. İnek alırsam da sağım yapmayacağım, yediği içtiği yavrusuna gidecek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt