PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinoplu" data-source="post: 748542" data-attributes="member: 10112"><p><strong>Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum</strong></p><p></p><p>hayvancılık işi öle kazançlı bi gelir kapısı degil bence birde profösyönel yapmazsan tam bi zaman ömür kaybı,ne uzar ne kısalırsın,ortaokul lise yatılı okudum 2sene çifçilik yaptım askere gittim döndügümde köyü birakıp istanbulda çalışmaya başladım 7sene çalıştıktan sonra elin isinde çalıştığım kadar kendi işimde çalışsam hem köşeyi döner hem özgür olur sabah illede şu saatte kalkıp iş zorunlulğu olmaz düşüncesiyle köye dönmeye karar verdim..bismillah deyip işe koyuldum 10 inek 35 koyun 38 kuzu 7 buzağı var üç senedir çok sıkılıyorum ne evden ne ahırdan ayrılabiliyorum dışardan kolay gözüküyor..masraflar işin cabası geçen gün 4senedir sürülmeyen 42dönümlük tarla sürdüm yulaf ekmek için 1buçuk depo mazot 10 torba dap,20 çuval yulaf,yulafın çuvalını 60 tlden,dapın çuvalını 85ten aldımgersini siz hesap edin birde tarladan kazancı hesap edin... elbisede ufacık leke olsun giymeyen ben çamurlu elbiselerle geziyom...koyun guderken sabahları çiğ olur yere otursa hemen akşama hastayım vucut biraz dirençsiz..senede 40 küsür dönüm yulaf 25 dönüm bugday,15dönüm arpa,4dönüm çeltik,17 dönüm silajlık mısır 20 dönüme yakında ot biçiyom..yinede yetmiyor..paraylatekrar balya alıyom..senelik bilançoyu ortaya koyunca 10 milyar ortada ya var ya yok...bu nasıl çiftçilik ..birde bilinçli yaptığımı düşünerek bu kadar kazanıyom bu sene bırakacaktım bırakamadım bitaki sene mutlaka bırakacam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinoplu, post: 748542, member: 10112"] [b]Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum[/b] hayvancılık işi öle kazançlı bi gelir kapısı degil bence birde profösyönel yapmazsan tam bi zaman ömür kaybı,ne uzar ne kısalırsın,ortaokul lise yatılı okudum 2sene çifçilik yaptım askere gittim döndügümde köyü birakıp istanbulda çalışmaya başladım 7sene çalıştıktan sonra elin isinde çalıştığım kadar kendi işimde çalışsam hem köşeyi döner hem özgür olur sabah illede şu saatte kalkıp iş zorunlulğu olmaz düşüncesiyle köye dönmeye karar verdim..bismillah deyip işe koyuldum 10 inek 35 koyun 38 kuzu 7 buzağı var üç senedir çok sıkılıyorum ne evden ne ahırdan ayrılabiliyorum dışardan kolay gözüküyor..masraflar işin cabası geçen gün 4senedir sürülmeyen 42dönümlük tarla sürdüm yulaf ekmek için 1buçuk depo mazot 10 torba dap,20 çuval yulaf,yulafın çuvalını 60 tlden,dapın çuvalını 85ten aldımgersini siz hesap edin birde tarladan kazancı hesap edin... elbisede ufacık leke olsun giymeyen ben çamurlu elbiselerle geziyom...koyun guderken sabahları çiğ olur yere otursa hemen akşama hastayım vucut biraz dirençsiz..senede 40 küsür dönüm yulaf 25 dönüm bugday,15dönüm arpa,4dönüm çeltik,17 dönüm silajlık mısır 20 dönüme yakında ot biçiyom..yinede yetmiyor..paraylatekrar balya alıyom..senelik bilançoyu ortaya koyunca 10 milyar ortada ya var ya yok...bu nasıl çiftçilik ..birde bilinçli yaptığımı düşünerek bu kadar kazanıyom bu sene bırakacaktım bırakamadım bitaki sene mutlaka bırakacam... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt