PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DeHLiZ" data-source="post: 749192" data-attributes="member: 47215"><p><strong>Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam benim dediklerim çok para tutacak şeyler gibi görünüyor size ama değil emin olun. Linki şimdi bulamıyorum bulunca atarım 20-30 metreküplük yapmışlar 2-3 bin TL ' ye! Gübre çukuru biraz daha fazla tutar, betonu vs. Dönüşüm en iyi arabalarınınkini bile taş çatlasa 2 bin TL ' ye yapıyorlar, traktörlerinkini kaça yapacaklar! Kusura bakmayın da hocam ben burada defalarca anlattım, adam gidip hayvanları sattıktan sonra Captiva cip alıyor, hem de 200 metrekare yerde 20 hayvanı bağlayıp baktıktan sonra kurbanda satarak! </p><p></p><p>Cip ' e, son model traktöre para veriliyor ama bunlara gelince iş, çok para! Ben demiyorum ki 750 bin TL ' lik biogaz elektrik santrali kurulsun. 3-5 bin TL tutan tank ve sistemler var, elektrik üretme biogazdan, yine 3-5 bin TL ' ye panaller kurulabiliyor, ne demiş atalarımız? 'Damlaya damlaya göl olur'. Az az yapmaya başla, gerekirse tarlaya kürekle at gübreyi, bir şekilde yap derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DeHLiZ, post: 749192, member: 47215"] [b]Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum[/b] Hocam benim dediklerim çok para tutacak şeyler gibi görünüyor size ama değil emin olun. Linki şimdi bulamıyorum bulunca atarım 20-30 metreküplük yapmışlar 2-3 bin TL ' ye! Gübre çukuru biraz daha fazla tutar, betonu vs. Dönüşüm en iyi arabalarınınkini bile taş çatlasa 2 bin TL ' ye yapıyorlar, traktörlerinkini kaça yapacaklar! Kusura bakmayın da hocam ben burada defalarca anlattım, adam gidip hayvanları sattıktan sonra Captiva cip alıyor, hem de 200 metrekare yerde 20 hayvanı bağlayıp baktıktan sonra kurbanda satarak! Cip ' e, son model traktöre para veriliyor ama bunlara gelince iş, çok para! Ben demiyorum ki 750 bin TL ' lik biogaz elektrik santrali kurulsun. 3-5 bin TL tutan tank ve sistemler var, elektrik üretme biogazdan, yine 3-5 bin TL ' ye panaller kurulabiliyor, ne demiş atalarımız? 'Damlaya damlaya göl olur'. Az az yapmaya başla, gerekirse tarlaya kürekle at gübreyi, bir şekilde yap derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt