PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 758544" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi, benim yapacaklarım aslında mümkün olduğunca tarım ve hayvancılık politikalarından sıyrılmış olacak. Büyük çaplı bir işletme de olmayacağı için fazla etki edeceğini düşünmüyorum. Yıllık 500.000 TL kazanayım diye kaygım yok. Beni idare edebilecek, sevdiğim bir işi yapmak istiyorum. Tabi ki batma hedefi ile girmiyorum. Allah nasip ederse en hayırsız gibi gözüken iş bile senin için en hayırlısı olabilir. Batıp ya da çıkacağımızı Allah bilir. </p><p></p><p>Aynı dönemde, aynı sektörde hatta beraber başlayıp sonra kendi işlerini kuran 4 arkadaş var. Bunlar bizim akrabalar. 4 ' ü de aynı sektörde ve aynı büyüklükte dükkanlar ile başladılar. Ama 3 ' ü battı, 1 ' si çıktı. Hem de şuan diğer 3 arkadaşına destek çıkıyor. </p><p></p><p>Yani hayat böyle, kimin hangi işte başarılı olacağı belli olmuyor. Belki de 50-60 yıldır bu işle uğraşan insanlardan daha iyi yapacağım...</p><p></p><p></p><p></p><p>Ben de çalışmayı istiyorum ama okuldan fırsat bulamıyorum. Yazın büyük bölümü köyde tanıdıkların hayvanlarıyla geçiyor. Ama sektörü görmek adına tanıdığın besi çiftliğine hem ona yardımcı olmak hem de işleri öğrenmek için çalışacağım. </p><p></p><p>Tarla var ama traktör yok. İyi kötü bir traktör alacağım nasipse... </p><p></p><p></p><p></p><p>Biogazı ben de araştırıyorum. Çadırın aydınlatmasını bile karşılasa kârdır. Biogaz denilince insanlar yüksek sermayeli bir şey sanıyor ama ufak çaplı, kendi işini görecek kadar yapılabilir bir şey...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 758544, member: 48547"] [b]Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum[/b] Abi, benim yapacaklarım aslında mümkün olduğunca tarım ve hayvancılık politikalarından sıyrılmış olacak. Büyük çaplı bir işletme de olmayacağı için fazla etki edeceğini düşünmüyorum. Yıllık 500.000 TL kazanayım diye kaygım yok. Beni idare edebilecek, sevdiğim bir işi yapmak istiyorum. Tabi ki batma hedefi ile girmiyorum. Allah nasip ederse en hayırsız gibi gözüken iş bile senin için en hayırlısı olabilir. Batıp ya da çıkacağımızı Allah bilir. Aynı dönemde, aynı sektörde hatta beraber başlayıp sonra kendi işlerini kuran 4 arkadaş var. Bunlar bizim akrabalar. 4 ' ü de aynı sektörde ve aynı büyüklükte dükkanlar ile başladılar. Ama 3 ' ü battı, 1 ' si çıktı. Hem de şuan diğer 3 arkadaşına destek çıkıyor. Yani hayat böyle, kimin hangi işte başarılı olacağı belli olmuyor. Belki de 50-60 yıldır bu işle uğraşan insanlardan daha iyi yapacağım... Ben de çalışmayı istiyorum ama okuldan fırsat bulamıyorum. Yazın büyük bölümü köyde tanıdıkların hayvanlarıyla geçiyor. Ama sektörü görmek adına tanıdığın besi çiftliğine hem ona yardımcı olmak hem de işleri öğrenmek için çalışacağım. Tarla var ama traktör yok. İyi kötü bir traktör alacağım nasipse... Biogazı ben de araştırıyorum. Çadırın aydınlatmasını bile karşılasa kârdır. Biogaz denilince insanlar yüksek sermayeli bir şey sanıyor ama ufak çaplı, kendi işini görecek kadar yapılabilir bir şey... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt