PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 758595" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum</strong></p><p></p><p>Bir çıkış yolu bulup yapılmalı yapılamayanlar, benim dedem de bu işi yapıyordu babamda, bu işin içinde doğdum geliştirmem lazım onlar kendilerince bir şeyler yapmışlar iyi kötü ömürlerini bu işten kazanıp geçirmişler.</p><p>Eğer ekonomik yönden zamana uygun haraket edemez isem biliyorum kaybolup eriyip gideceğim zaten borcun pençesine düştüm bir kere kurtulmak zor.</p><p>Elimdeki imkanları çok iyi kullanıp herkesten daha iyi daha modern daha ileri yapmak zorundayım.</p><p>Bunun için internetten televizyondan yakın çevrede bu işi başarılı yapanlar ne imkan varsa faydalanmak zorundayım gerekirse devlet teşviklerinden faydalanılmalı.</p><p>Kısa vadede karlı bir iş değil hayvancılık ve büyük baş süt sığırı bir kaç yıldır zor günlerini yaşı yor, koyunda var bizde, şu an daha karlı sığıra göre hiç olmazsa masrafı az süt sığırı masrafı alıp götürüyor karını, elimden geldiğince meradan faydalandırmaya çalışıyorum sığırları da, bu son bahar güzel ot oldu bizde, hala hayvanlar merada.</p><p>Ama daha öncede yazdım 100 başlık bir açık besi işletme hayalim yem karma romorku, sağımhanesi, doğumhanesi , kaba ve kesif yem depoları olan, bunları hak etmek için belli bir sayıda hayvan ve çalıştırabilmek için bilgi tecrübe gerek, seninde dediğin gibi fabrika misali .</p><p>Şu an geceler uzun günler kısa sabah ezanından önce kalkıyorum kahvaltı yapıyorum ezana kadar namazı kılıp çıkıyorum evden gene bile geç oluyor günler kısa 15 yıldır izin yok günlük, nereye gitsem sağım vaktine yetişiyorum benden başka kimse sağamaz hayvanları, böyledir hayvancılık istikrar ister.</p><p>Kolay gelsin Allah yardımcısı olsun herkesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 758595, member: 25443"] [b]Ynt: Hayvancılık Düşünüyorum[/b] Bir çıkış yolu bulup yapılmalı yapılamayanlar, benim dedem de bu işi yapıyordu babamda, bu işin içinde doğdum geliştirmem lazım onlar kendilerince bir şeyler yapmışlar iyi kötü ömürlerini bu işten kazanıp geçirmişler. Eğer ekonomik yönden zamana uygun haraket edemez isem biliyorum kaybolup eriyip gideceğim zaten borcun pençesine düştüm bir kere kurtulmak zor. Elimdeki imkanları çok iyi kullanıp herkesten daha iyi daha modern daha ileri yapmak zorundayım. Bunun için internetten televizyondan yakın çevrede bu işi başarılı yapanlar ne imkan varsa faydalanmak zorundayım gerekirse devlet teşviklerinden faydalanılmalı. Kısa vadede karlı bir iş değil hayvancılık ve büyük baş süt sığırı bir kaç yıldır zor günlerini yaşı yor, koyunda var bizde, şu an daha karlı sığıra göre hiç olmazsa masrafı az süt sığırı masrafı alıp götürüyor karını, elimden geldiğince meradan faydalandırmaya çalışıyorum sığırları da, bu son bahar güzel ot oldu bizde, hala hayvanlar merada. Ama daha öncede yazdım 100 başlık bir açık besi işletme hayalim yem karma romorku, sağımhanesi, doğumhanesi , kaba ve kesif yem depoları olan, bunları hak etmek için belli bir sayıda hayvan ve çalıştırabilmek için bilgi tecrübe gerek, seninde dediğin gibi fabrika misali . Şu an geceler uzun günler kısa sabah ezanından önce kalkıyorum kahvaltı yapıyorum ezana kadar namazı kılıp çıkıyorum evden gene bile geç oluyor günler kısa 15 yıldır izin yok günlük, nereye gitsem sağım vaktine yetişiyorum benden başka kimse sağamaz hayvanları, böyledir hayvancılık istikrar ister. Kolay gelsin Allah yardımcısı olsun herkesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık Düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt