PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık için temel bilgi yardımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="APO5454" data-source="post: 998424" data-attributes="member: 44596"><p><strong>Ynt: Hayvancılık için temel bilgi yardımı</strong></p><p></p><p>abi hayvanın yiyeceği olduktan sonra korkma tek başınada yaparsın ama devamlı Ahırda bakma hayvana yoksa işin içinden çıkamazsın büyük araziler kirala hayvanları salmak için hayvana devamli hazır yedirirsen hazıra dağlar dayanmaz ben 40 tane hayvana bakıyorum kar yere düşene kadar hayvanlarima hep dışarıda bakıyorum yoksa öbür türlü evde doyur sonra dışarıya sal olmuyor yani 40 hayvanın 20 tanesi buzağıları erkek olanlara evde bakıyorum 1 yaşında kesime veriyorum ama ben inekleri hiç sağmam 5,6 ay buzağılar annelerini emer 1 yaşında ortalama 300,400 kg gelir et senelerden beri böyle yapıyordu amcamlar 40 seneden beri bende aynı şekilde yapıyorum hayvanlarım holstayn smental melezi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="APO5454, post: 998424, member: 44596"] [b]Ynt: Hayvancılık için temel bilgi yardımı[/b] abi hayvanın yiyeceği olduktan sonra korkma tek başınada yaparsın ama devamlı Ahırda bakma hayvana yoksa işin içinden çıkamazsın büyük araziler kirala hayvanları salmak için hayvana devamli hazır yedirirsen hazıra dağlar dayanmaz ben 40 tane hayvana bakıyorum kar yere düşene kadar hayvanlarima hep dışarıda bakıyorum yoksa öbür türlü evde doyur sonra dışarıya sal olmuyor yani 40 hayvanın 20 tanesi buzağıları erkek olanlara evde bakıyorum 1 yaşında kesime veriyorum ama ben inekleri hiç sağmam 5,6 ay buzağılar annelerini emer 1 yaşında ortalama 300,400 kg gelir et senelerden beri böyle yapıyordu amcamlar 40 seneden beri bende aynı şekilde yapıyorum hayvanlarım holstayn smental melezi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık için temel bilgi yardımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt