PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık ile ilgili fikirleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samimisami" data-source="post: 645527" data-attributes="member: 47408"><p><strong>Ynt: Hayvancılık ile ilgili fikirleriniz</strong></p><p></p><p>tüm fikirleriniz için teşekkürler..</p><p>En büyük sorunlardan biri bu işin standardı olmadığı için kendime göre sağlıklı bir fizibilite yapamıyorum mesela bakıcı evi için 80mt2 tek katlı bına olacak 1. sınıf kalitede olmasına gerek yok biri 65.000 e olur diyor diğeri 120.000tl fiyat cıkarıyor. 15cm lik 500mt2 tesviye betonu+70mt uzunluğunda 3 mt yükseklikte duvar+çatının kapatılması bana göre 60-70 bin tl ama muteahit o iş oyle değil diyor.</p><p></p><p>netteki nerdeyse tüm fizibilite raporlarını inceledim coğu süt inekçiliği için cok teşekküllü ve ciddi yatırım istiyor ama ben zaten süt işini şu aşamada düşünmüyorum hem yatırım daha fazla gerekli hemde daha fazla teçrübe bilgi görgü istiyor.</p><p></p><p>hayvanlara yatılı bakıcı olacak ama bende her sabah gidip akşama kadar ilgileneceğim.</p><p>sn kont1979 ileride değerlenecek arazının dönümü 15-20 binden aşağı değil</p><p></p><p>bana özellikle sizlerin pratik bilgileri cok önemli yakın zamanda ruhsat alan ahır yapan, tarlasına ev yapan... arkadaşlar prosedur ve fiyat konusunda fikir verebilirmi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samimisami, post: 645527, member: 47408"] [b]Ynt: Hayvancılık ile ilgili fikirleriniz[/b] tüm fikirleriniz için teşekkürler.. En büyük sorunlardan biri bu işin standardı olmadığı için kendime göre sağlıklı bir fizibilite yapamıyorum mesela bakıcı evi için 80mt2 tek katlı bına olacak 1. sınıf kalitede olmasına gerek yok biri 65.000 e olur diyor diğeri 120.000tl fiyat cıkarıyor. 15cm lik 500mt2 tesviye betonu+70mt uzunluğunda 3 mt yükseklikte duvar+çatının kapatılması bana göre 60-70 bin tl ama muteahit o iş oyle değil diyor. netteki nerdeyse tüm fizibilite raporlarını inceledim coğu süt inekçiliği için cok teşekküllü ve ciddi yatırım istiyor ama ben zaten süt işini şu aşamada düşünmüyorum hem yatırım daha fazla gerekli hemde daha fazla teçrübe bilgi görgü istiyor. hayvanlara yatılı bakıcı olacak ama bende her sabah gidip akşama kadar ilgileneceğim. sn kont1979 ileride değerlenecek arazının dönümü 15-20 binden aşağı değil bana özellikle sizlerin pratik bilgileri cok önemli yakın zamanda ruhsat alan ahır yapan, tarlasına ev yapan... arkadaşlar prosedur ve fiyat konusunda fikir verebilirmi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık ile ilgili fikirleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt