PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık ile ilgili fikirleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samet baran" data-source="post: 645536" data-attributes="member: 47009"><p><strong>Ynt: Hayvancılık ile ilgili fikirleriniz</strong></p><p></p><p>öncelikle aramıza hoş geldiniz dediginiz ölcüler bence 50 tane besi hayvanı için çok fazla maliyeti arttırmaya gerek yok bende besicilik yapıyorum 25 tane hayvanım var bağsız olarak besi yapıyoruz bakımı deyince çok basit önden besi sistemi yaptık kilit sistemine gelince kısır hayvanda kilit ne gerek öyle temizligi için çukura gerek yok ahırın etrafını boruyla çevirip borularıda seyyar yaptıktan sonra içinde traktörü istediginiz gibi gezdirip sırgı yada kepçe yardımı ile istediginiz gibi kolaylıkla yapabilirsiniz kapalı ve açık alan 300 m2 gibi olursa yetrli olur bence çünkü hayvan ne kadar fazla hareket ederse o kadr zayıflar bide ben makinecilik yapıyorum vatandaşlar şikayetçi saman fiyatlarından kaç yıldır baglama parasına hayvancılarımız saman buluyo ama biçerdöverlern arkasına kıyıcı takılması oldukça yaygınlaştı samana ihtiyacı olmayan müşterilerimiz sapı kıydırmaktan yana gübre oluyo çünkü tarlaya işçilik kolaylaştıgı için 2 dönem oldu besicilik yapıyorum ben hiç bilmeyerek başladım bu işe önceki defa 18 tane bakmıştım bu defa 25 korkulcak bişey yok arkadaşlar biraz abartıyo ama o kadr degil saman seneye belki bağlama parasına olur belli olmaz bu işler önemli olan hayvanı ve yemi hesaplı alabilmek bu işte hayvan başı 500 ile 800 tl arası para kalıyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samet baran, post: 645536, member: 47009"] [b]Ynt: Hayvancılık ile ilgili fikirleriniz[/b] öncelikle aramıza hoş geldiniz dediginiz ölcüler bence 50 tane besi hayvanı için çok fazla maliyeti arttırmaya gerek yok bende besicilik yapıyorum 25 tane hayvanım var bağsız olarak besi yapıyoruz bakımı deyince çok basit önden besi sistemi yaptık kilit sistemine gelince kısır hayvanda kilit ne gerek öyle temizligi için çukura gerek yok ahırın etrafını boruyla çevirip borularıda seyyar yaptıktan sonra içinde traktörü istediginiz gibi gezdirip sırgı yada kepçe yardımı ile istediginiz gibi kolaylıkla yapabilirsiniz kapalı ve açık alan 300 m2 gibi olursa yetrli olur bence çünkü hayvan ne kadar fazla hareket ederse o kadr zayıflar bide ben makinecilik yapıyorum vatandaşlar şikayetçi saman fiyatlarından kaç yıldır baglama parasına hayvancılarımız saman buluyo ama biçerdöverlern arkasına kıyıcı takılması oldukça yaygınlaştı samana ihtiyacı olmayan müşterilerimiz sapı kıydırmaktan yana gübre oluyo çünkü tarlaya işçilik kolaylaştıgı için 2 dönem oldu besicilik yapıyorum ben hiç bilmeyerek başladım bu işe önceki defa 18 tane bakmıştım bu defa 25 korkulcak bişey yok arkadaşlar biraz abartıyo ama o kadr degil saman seneye belki bağlama parasına olur belli olmaz bu işler önemli olan hayvanı ve yemi hesaplı alabilmek bu işte hayvan başı 500 ile 800 tl arası para kalıyo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvancılık ile ilgili fikirleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt