PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Hayvancılık yatırımlarına yüzde 50 hibe desteği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci97" data-source="post: 1255172" data-attributes="member: 79420"><p>Bu hibe olaylarında çok pislikler dönüyor 2011 yılında pancar makinası almak için 300 dönüm kayıtlı çks ile müracat ettim ama siyasi bağlantıları olan daha az ekilişli insanlara çıktı bana çıkmadı bu çıkan insanların çoğu vazgeçtiği için bizi arayıp dosyaları bize çevirdiler makinaları aldık. Ertesi sene yine bu siyasi bağlantılı abilerimiz başvuru yaptı yine adamlar bu makina iyi deyilmiş vs vs diyerekten seneye başka bi markayla müracat ederiz deyip iptal ettiler</p><p>1. Be mübarek adam almıcaksan niye alacak adamın önüne geçip hak yiyorsun</p><p>2. Adamlardaki özgüvene bak çıkcağından emin adamlar </p><p>Ben bölgemde ilk 10 a giren pancar ekilişi yaparken çıkmıyor adamlar daha az yerle hersene başvurup destek çıkattırıyor</p><p>% 50 sulama aletleri damlama destekleri var biz başvuruyoruz protokol neyse yapıyoruz projemiz neyse onu alıp kdv mizi kalan borcumuzu ödüyoruz hırsız insanlar ve bazı bayiler de türkiye çapında bu her il de oluyormuş trilyonluk projeler sunup destek çıkınca bayiye kdv yi ödeyip tarım ilçelerin adamlarınada rüşvet verip gelen desteği tarım dışı kullanıyorlar. Bu adamlar isterse milyonlarca destek alsın ama tarım ve hayvancılığa kullansın zerre hakkım varsa helal olsun ama hırsızlık yapıp devletin tarıma ayırdığı parayı sen gidip başka sektöre harcarsan 81 milyonun hakkı haramdır böyleleri olmasa binlerce çiftçimiz de desteğe kavuşur çıkarmı çıkmazmı kaygısı yaşamaz</p><p>Bunları şikayet edelim deseniz Süleyman demirelin bi lafı vardı Ananı öpen kadıysa kimi kime şikayet ediceksin </p><p>Keşke herkes işini dürüstçe yapsa</p><p>İnanın devletimiz çok zenginmiş ye ye bitiremedi köpekler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci97, post: 1255172, member: 79420"] Bu hibe olaylarında çok pislikler dönüyor 2011 yılında pancar makinası almak için 300 dönüm kayıtlı çks ile müracat ettim ama siyasi bağlantıları olan daha az ekilişli insanlara çıktı bana çıkmadı bu çıkan insanların çoğu vazgeçtiği için bizi arayıp dosyaları bize çevirdiler makinaları aldık. Ertesi sene yine bu siyasi bağlantılı abilerimiz başvuru yaptı yine adamlar bu makina iyi deyilmiş vs vs diyerekten seneye başka bi markayla müracat ederiz deyip iptal ettiler 1. Be mübarek adam almıcaksan niye alacak adamın önüne geçip hak yiyorsun 2. Adamlardaki özgüvene bak çıkcağından emin adamlar Ben bölgemde ilk 10 a giren pancar ekilişi yaparken çıkmıyor adamlar daha az yerle hersene başvurup destek çıkattırıyor % 50 sulama aletleri damlama destekleri var biz başvuruyoruz protokol neyse yapıyoruz projemiz neyse onu alıp kdv mizi kalan borcumuzu ödüyoruz hırsız insanlar ve bazı bayiler de türkiye çapında bu her il de oluyormuş trilyonluk projeler sunup destek çıkınca bayiye kdv yi ödeyip tarım ilçelerin adamlarınada rüşvet verip gelen desteği tarım dışı kullanıyorlar. Bu adamlar isterse milyonlarca destek alsın ama tarım ve hayvancılığa kullansın zerre hakkım varsa helal olsun ama hırsızlık yapıp devletin tarıma ayırdığı parayı sen gidip başka sektöre harcarsan 81 milyonun hakkı haramdır böyleleri olmasa binlerce çiftçimiz de desteğe kavuşur çıkarmı çıkmazmı kaygısı yaşamaz Bunları şikayet edelim deseniz Süleyman demirelin bi lafı vardı Ananı öpen kadıysa kimi kime şikayet ediceksin Keşke herkes işini dürüstçe yapsa İnanın devletimiz çok zenginmiş ye ye bitiremedi köpekler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Hayvancılık yatırımlarına yüzde 50 hibe desteği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt