PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
HAYVANCILIKTA İŞİN DOĞRUSU NEDİR.. UYGULAMADAKİ ÇARPIKLIKLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="safanuroglu" data-source="post: 215679" data-attributes="member: 14745"><p><strong>Ynt: HAYVANCILIKTA İŞİN DOĞRUSU NEDİR.. UYGULAMADAKİ ÇARPIKLIKLAR</strong></p><p></p><p>hem ilave etmek gerekirse, yetiskin bir inek alana kadar insan iki tane kucuk duve alip kisa zaman sonra iki tane yetiskin inek sahibi olabilir arkadaslar.. </p><p></p><p>bakalim su anda istanbul ' dan haber bekliyorum.. bizim bolum mezunlarina ek ders, ek kurs verip gemi kaptanligi hakki taniyacaklar.. eger ki kaptan olabilirsem inek isini ertelemek zorunda kalacagim... ama surec basladi. olunmayacak bir yani kalmadi... ilerde birgun yeteri kadar para kazandigim zaman ve artik denizde calismak istemiyorum dedigim zaman ilk isim koyume donup devlete inek yazilmak olacak.. </p><p></p><p>ben sahsen tigem ' in mantofon ineklerinden almak istiyorum.. bizim koyde yetistiricilik yapan, deneyim kazanan yusuf abi mantofon oneriyor. aklima da yatmiyor degil.. </p><p></p><p>sizce ahir yapip kendi ahirinda mi inek beslemek daha karlidir yoksa kiralik ahirda baslayip ahir parasini inege baglayip calismak mi? sehir merkezine yakin bir yerde mi inek beslemek mantiklidir yoksa sehirden uzak köy ortaminda inekcilik yapmak mi ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="safanuroglu, post: 215679, member: 14745"] [b]Ynt: HAYVANCILIKTA İŞİN DOĞRUSU NEDİR.. UYGULAMADAKİ ÇARPIKLIKLAR[/b] hem ilave etmek gerekirse, yetiskin bir inek alana kadar insan iki tane kucuk duve alip kisa zaman sonra iki tane yetiskin inek sahibi olabilir arkadaslar.. bakalim su anda istanbul ' dan haber bekliyorum.. bizim bolum mezunlarina ek ders, ek kurs verip gemi kaptanligi hakki taniyacaklar.. eger ki kaptan olabilirsem inek isini ertelemek zorunda kalacagim... ama surec basladi. olunmayacak bir yani kalmadi... ilerde birgun yeteri kadar para kazandigim zaman ve artik denizde calismak istemiyorum dedigim zaman ilk isim koyume donup devlete inek yazilmak olacak.. ben sahsen tigem ' in mantofon ineklerinden almak istiyorum.. bizim koyde yetistiricilik yapan, deneyim kazanan yusuf abi mantofon oneriyor. aklima da yatmiyor degil.. sizce ahir yapip kendi ahirinda mi inek beslemek daha karlidir yoksa kiralik ahirda baslayip ahir parasini inege baglayip calismak mi? sehir merkezine yakin bir yerde mi inek beslemek mantiklidir yoksa sehirden uzak köy ortaminda inekcilik yapmak mi ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
HAYVANCILIKTA İŞİN DOĞRUSU NEDİR.. UYGULAMADAKİ ÇARPIKLIKLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt