PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hayvancılıkta olumlu bir adım yaratacak destek..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="berat.yzn" data-source="post: 854349" data-attributes="member: 51696"><p><strong>Ynt: Hayvancılıkta olumlu bir adım yaratacak destek..</strong></p><p></p><p> Abi Tamam sizin bölgeyi zengin görüp kalkınmış görüp vermiyorlar diyelim çiftçi her yerde zor durumda bu bir gerçek. Bide şöyle Düşün Kayseri bu ve benzeri projelerin hiçbirinin kapsamına alınmıyo siz sene De 2 ürün alıyorsunuz yanlış bilmiyorsam bizim öyle bi şansımız da yok 365 gün bi ürünün peşini bekliyoruz sene De tek ürün Olursa Ne mutlu olmazsa Ne yapalım sebze meyve zaten hakgetire Soğuk anasını ağlatiyo bi iki sene taze fasulye ektik on temmuz da on ağustosta kiraği düştü simsiyah yaktı kuruttu gitti 13 mayıs gecesi buğdayların Hepsini Soğuk yaktı perişan etti şükür bu son yağmurlar sayesinde toparladı yoksa 35 bin dekar arazisi var köyün yarısı ekili olsa ki rahat ekili çoğu da buğday biçer bile girmezdi batmıştık resmen şükür ki yağdı uzun lafın kisası öyle destek veren bi proje yok senede tek ürün var ikinciye destek veren iklim yok çok şükür ki 8 10 tane büyükbaş hayvanımız var onlarin sayesinde ekmek yiyoruz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="berat.yzn, post: 854349, member: 51696"] [b]Ynt: Hayvancılıkta olumlu bir adım yaratacak destek..[/b] Abi Tamam sizin bölgeyi zengin görüp kalkınmış görüp vermiyorlar diyelim çiftçi her yerde zor durumda bu bir gerçek. Bide şöyle Düşün Kayseri bu ve benzeri projelerin hiçbirinin kapsamına alınmıyo siz sene De 2 ürün alıyorsunuz yanlış bilmiyorsam bizim öyle bi şansımız da yok 365 gün bi ürünün peşini bekliyoruz sene De tek ürün Olursa Ne mutlu olmazsa Ne yapalım sebze meyve zaten hakgetire Soğuk anasını ağlatiyo bi iki sene taze fasulye ektik on temmuz da on ağustosta kiraği düştü simsiyah yaktı kuruttu gitti 13 mayıs gecesi buğdayların Hepsini Soğuk yaktı perişan etti şükür bu son yağmurlar sayesinde toparladı yoksa 35 bin dekar arazisi var köyün yarısı ekili olsa ki rahat ekili çoğu da buğday biçer bile girmezdi batmıştık resmen şükür ki yağdı uzun lafın kisası öyle destek veren bi proje yok senede tek ürün var ikinciye destek veren iklim yok çok şükür ki 8 10 tane büyükbaş hayvanımız var onlarin sayesinde ekmek yiyoruz... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hayvancılıkta olumlu bir adım yaratacak destek..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt