PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
hayvanlarda mantar hastalığı yardım,,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 663745" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: hayvanlarda mantar hastalığı yardım,,</strong></p><p></p><p>LTF 130 un Prospektüsünü paylaşıyorum alıntıdır,hayvancılığa ilk başladığım yıllarda hayvanlarımın çoğuna bulaştı tedavi ettim LTF 130 2 doz uygulandığında tedavi ediyor.</p><p></p><p>LTF 130 (Mantar Aşısı)</p><p> </p><p>LTF 130 Sığırların Trichopytosis ' ine karşı liyofilize aşı</p><p> </p><p>Sadece Veteriner kullanım içindir.</p><p> </p><p> Kompozisyonu:</p><p> </p><p>Trichophyton verrucosum TF-130 L VGNKİ suşu kullanılmaktadır.</p><p> </p><p>Sulandırılmış aşının her Mililitresindeki konsantrasyon 6.0 ile 12.0 x10dır</p><p> </p><p>Farmasötik formu: LTF 130 sığır trichophytosis’e karşı kullanılan liyofilize formda bir aşıdır.</p><p> </p><p>Endikasyonları: LTF 130 aşı sığır trichophytosis’inin korunma ve tedavisinde kullanılır.</p><p> </p><p>Kontaendikasyonları: Herhangi bir kontaendikasyonu tesbit edilmemiştir.</p><p> </p><p>Uygulama Şekli ve Dozu: </p><p></p><p>LTF 130 aşısı 10-14 gün ara ile iki doz olarak uygulanır.</p><p> </p><p>Aşı sacral bölgeye kas içi uygulanır</p><p> </p><p>4 aylığa kadar olan buzağılara 5 ml 5-8 ay arası danalara 8 ml ve 8 aydan daha büyük hayvanlara ise 10 ml steril bir enjektörle aseptik olarak kas içi yolla enjekte edilir.</p><p> </p><p>Tedavi amaçlı olarak doz iki katı miktara çıkartılarak yine 10-14 gün ara ile iki doz şeklinde uygulanır.</p><p> </p><p>Trichophytosis yönünden aşırı enfekte olan hayvanlara ikinci dozdan 10-12 gün sonra üçüncü doz uygulanmalıdır.</p><p> </p><p>Kullanılmadan önce 1 şişe Liyofilize aşı 1 şişe sulandırıcı ile karıştırılmalı ve şişe iyice çalkalanmalıdır.</p><p> </p><p>Uyarılar: Yüksek ateşi olan zayıf ve genel durumu kötü olan hayvanlar ile Gebeliğin son ayındaki hayvanlarda aşı kullanılmamalıdır.</p><p> </p><p>Trichophytosis’in inkubasyon döneminde bulunan ama Klinik semptom göstermeyen hayvanlarda yapılan aşılama ile hastalığın görülmesi durumunda aşı tedavi edici dozda bir kere daha kullanılmalıdır.</p><p> </p><p>Hastalığın bulunduğu çiftliklerde tüm hayvanlar Proflaktik olarak aşılanmalıdır.</p><p> </p><p>Yan etkiler:Enjeksiyondan 10-15 gün sonra enjeksiyon bölgesinde 20 mm ye kadar varan lokal bir kabuklanma oluşabilir.Bu kabuklar 20-25 gün içinde kendiliğinden düşer.</p><p> </p><p>Kişisel profitaksi şartlar:Veteriner ilaçlar kullanılırken insanlar gerekli iş güvenliği ve kişisel hijjene uyum sağlamalıdırlar.</p><p> </p><p>Çocuklardan uzak tutulmalıdır.</p><p> </p><p>Yasal arınma süresi:Hem süt hemde et için yoktur.</p><p> </p><p>Saklama koşulları:+2 Cile +10 C arası sıcaklıkta kuru ve karanlık bir yerde saklanmalıdır.</p><p> </p><p>Üretici Firma:Stavropolskaya Biofabrika Federal Devlet Şirketi 355019 Stavropol,ul Biologiçeskaya 18 INN 2634014783 Rusya</p><p> </p><p>İthalatçı Firma:Bensu Impex Hayvancılık Turizm ve İnşaat Ticaret Ltd.Şti. Ordu Caddesi Bayram Han No:300 Kat 3 Aksaray/İstanbul</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 663745, member: 17222"] [b]Ynt: hayvanlarda mantar hastalığı yardım,,[/b] LTF 130 un Prospektüsünü paylaşıyorum alıntıdır,hayvancılığa ilk başladığım yıllarda hayvanlarımın çoğuna bulaştı tedavi ettim LTF 130 2 doz uygulandığında tedavi ediyor. LTF 130 (Mantar Aşısı) LTF 130 Sığırların Trichopytosis ' ine karşı liyofilize aşı Sadece Veteriner kullanım içindir. Kompozisyonu: Trichophyton verrucosum TF-130 L VGNKİ suşu kullanılmaktadır. Sulandırılmış aşının her Mililitresindeki konsantrasyon 6.0 ile 12.0 x10dır Farmasötik formu: LTF 130 sığır trichophytosis’e karşı kullanılan liyofilize formda bir aşıdır. Endikasyonları: LTF 130 aşı sığır trichophytosis’inin korunma ve tedavisinde kullanılır. Kontaendikasyonları: Herhangi bir kontaendikasyonu tesbit edilmemiştir. Uygulama Şekli ve Dozu: LTF 130 aşısı 10-14 gün ara ile iki doz olarak uygulanır. Aşı sacral bölgeye kas içi uygulanır 4 aylığa kadar olan buzağılara 5 ml 5-8 ay arası danalara 8 ml ve 8 aydan daha büyük hayvanlara ise 10 ml steril bir enjektörle aseptik olarak kas içi yolla enjekte edilir. Tedavi amaçlı olarak doz iki katı miktara çıkartılarak yine 10-14 gün ara ile iki doz şeklinde uygulanır. Trichophytosis yönünden aşırı enfekte olan hayvanlara ikinci dozdan 10-12 gün sonra üçüncü doz uygulanmalıdır. Kullanılmadan önce 1 şişe Liyofilize aşı 1 şişe sulandırıcı ile karıştırılmalı ve şişe iyice çalkalanmalıdır. Uyarılar: Yüksek ateşi olan zayıf ve genel durumu kötü olan hayvanlar ile Gebeliğin son ayındaki hayvanlarda aşı kullanılmamalıdır. Trichophytosis’in inkubasyon döneminde bulunan ama Klinik semptom göstermeyen hayvanlarda yapılan aşılama ile hastalığın görülmesi durumunda aşı tedavi edici dozda bir kere daha kullanılmalıdır. Hastalığın bulunduğu çiftliklerde tüm hayvanlar Proflaktik olarak aşılanmalıdır. Yan etkiler:Enjeksiyondan 10-15 gün sonra enjeksiyon bölgesinde 20 mm ye kadar varan lokal bir kabuklanma oluşabilir.Bu kabuklar 20-25 gün içinde kendiliğinden düşer. Kişisel profitaksi şartlar:Veteriner ilaçlar kullanılırken insanlar gerekli iş güvenliği ve kişisel hijjene uyum sağlamalıdırlar. Çocuklardan uzak tutulmalıdır. Yasal arınma süresi:Hem süt hemde et için yoktur. Saklama koşulları:+2 Cile +10 C arası sıcaklıkta kuru ve karanlık bir yerde saklanmalıdır. Üretici Firma:Stavropolskaya Biofabrika Federal Devlet Şirketi 355019 Stavropol,ul Biologiçeskaya 18 INN 2634014783 Rusya İthalatçı Firma:Bensu Impex Hayvancılık Turizm ve İnşaat Ticaret Ltd.Şti. Ordu Caddesi Bayram Han No:300 Kat 3 Aksaray/İstanbul [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
hayvanlarda mantar hastalığı yardım,,
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt