PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Helmut Claas vefat etmis
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1380415" data-attributes="member: 69588"><p>Lütfen biraz daha yorumlarımı dikkatli okuyun, sonra cevap yazın. Ben kimseyi savunmadım. Benim felsefemde doğa ve insan odaklıdır herşey. Kim insanlığa hizmet ediyorsa o benim gözümde en iyi insandır. İsterse ateist olsun, isterse müslüman olsun. Ama nedense islam coğrafyasından üretilip de insanlığa hizmet niteliğinde olan hiçbir şey göremiyorum. Buna rağmen islam dinine mensup olanlar kendilerini dünyanın en şanslı ve en üstün değerleri olarak kendilerini görüyorlar. Bu yüzden dünyayı çok geriden takip ediyoruz. Müslüman ülkelerinde bilime kelepçe vurulmuş. Kadının ses telleri alınmış. Şeyhler ve hocaların keyfine göre herşey dizayn ediliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1380415, member: 69588"] Lütfen biraz daha yorumlarımı dikkatli okuyun, sonra cevap yazın. Ben kimseyi savunmadım. Benim felsefemde doğa ve insan odaklıdır herşey. Kim insanlığa hizmet ediyorsa o benim gözümde en iyi insandır. İsterse ateist olsun, isterse müslüman olsun. Ama nedense islam coğrafyasından üretilip de insanlığa hizmet niteliğinde olan hiçbir şey göremiyorum. Buna rağmen islam dinine mensup olanlar kendilerini dünyanın en şanslı ve en üstün değerleri olarak kendilerini görüyorlar. Bu yüzden dünyayı çok geriden takip ediyoruz. Müslüman ülkelerinde bilime kelepçe vurulmuş. Kadının ses telleri alınmış. Şeyhler ve hocaların keyfine göre herşey dizayn ediliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Helmut Claas vefat etmis
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt