PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
hem biçip hem saman yapan biçerdöver hakkında ne düşünüyorsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="garip" data-source="post: 141318" data-attributes="member: 4814"><p><strong>Ynt: hem biçip hem saman yapan biçerdöver hakkında ne düşünüyorsun</strong></p><p></p><p>sn.ramazanpullu bey videonuzu izledim o makınayı beyenmedim neden diye sorarsa 1.makına 2008de koyada sordum 30.000 yt dediler 2. diyer biçer döverlergibi her yıl adam akılı bakım ister</p><p>3.bicim maliyati 2,ye katlar öenek traktor 17 kazda birgunde 100 lt mazot yakar en askeri buda </p><p>240.yt eder mazot böyle giderse.20 dönüm biçtiyine göre dönümü sadece mazot olarak12.yt gelir</p><p>ya biçeçeyin tarlanın toplamı 400 dönümse ozaman tarlaya kar yağar.bicer günde enaz 200 dönüm</p><p>en fazla 400 dönüm şatlar uygun olursa biçer yani 2.gün biçim 4.gün saman işi toplam 6.gün hasat sürer maliyatı eyer tarla 20 dönümün üstü buday verimi 250. 300kğ arası ise 6.yt biçdirirsin hemde gölgede oturarak 3.yt saman makına masrafı toplam 9.yt 10 gunde harman işi tamam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="garip, post: 141318, member: 4814"] [b]Ynt: hem biçip hem saman yapan biçerdöver hakkında ne düşünüyorsun[/b] sn.ramazanpullu bey videonuzu izledim o makınayı beyenmedim neden diye sorarsa 1.makına 2008de koyada sordum 30.000 yt dediler 2. diyer biçer döverlergibi her yıl adam akılı bakım ister 3.bicim maliyati 2,ye katlar öenek traktor 17 kazda birgunde 100 lt mazot yakar en askeri buda 240.yt eder mazot böyle giderse.20 dönüm biçtiyine göre dönümü sadece mazot olarak12.yt gelir ya biçeçeyin tarlanın toplamı 400 dönümse ozaman tarlaya kar yağar.bicer günde enaz 200 dönüm en fazla 400 dönüm şatlar uygun olursa biçer yani 2.gün biçim 4.gün saman işi toplam 6.gün hasat sürer maliyatı eyer tarla 20 dönümün üstü buday verimi 250. 300kğ arası ise 6.yt biçdirirsin hemde gölgede oturarak 3.yt saman makına masrafı toplam 9.yt 10 gunde harman işi tamam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
hem biçip hem saman yapan biçerdöver hakkında ne düşünüyorsun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt