PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
///Hema\\\ DELİ FİŞEK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kenann" data-source="post: 169516" data-attributes="member: 1042"><p><strong>Ynt: ///Hema\\\ DELİ FİŞEK</strong></p><p></p><p>Kullanıcı olrak ben tanıtım hemayı 97 yılında sıfır hema 5875 aldık taki 2004 de kadar kullandık.hema tamamen toplama pc gibi her bir ekipman farlı marka traktör parçaları altında ve hema patentti sayesinde toplanmıştır.ama ne yazikki üretim ve satışı devlet tarafından yasaklandı.nadiren türkiyede bi kaç tane var.performans olrak mf 285s 266g 286g ler vs fiat 70-56 80-66 lar hema yanında hald etmiş.gercekten çok ideal traktör.52lt yakıt deposu ile 45-50 dekar herg yapıyor emsallerinde hangi traktör bu kdar ekonomik hangisi bu kadar performanslı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kenann, post: 169516, member: 1042"] [b]Ynt: ///Hema\\\ DELİ FİŞEK[/b] Kullanıcı olrak ben tanıtım hemayı 97 yılında sıfır hema 5875 aldık taki 2004 de kadar kullandık.hema tamamen toplama pc gibi her bir ekipman farlı marka traktör parçaları altında ve hema patentti sayesinde toplanmıştır.ama ne yazikki üretim ve satışı devlet tarafından yasaklandı.nadiren türkiyede bi kaç tane var.performans olrak mf 285s 266g 286g ler vs fiat 70-56 80-66 lar hema yanında hald etmiş.gercekten çok ideal traktör.52lt yakıt deposu ile 45-50 dekar herg yapıyor emsallerinde hangi traktör bu kdar ekonomik hangisi bu kadar performanslı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
///Hema\\\ DELİ FİŞEK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt