PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 169366" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Ne amaçla söylediğinizi bilmiyorum, ama o amaçla söylemediğiniz kesin...</p><p>Pozitiflik de bir yere kadardır Atilla bey.</p><p>Sizi uzun zamandır takip ediyorum, önceki açıklamalarınızda bilgilendirici açıklamalarınız olduğu yadsınamaz ama son zamanlarda tuhaf bi tavır takındınız bunu kabul etmelisiniz ve bunu iddia eden sadece ben değilim.</p><p>...</p><p></p><p></p><p></p><p>Zor bulunulabilirliğine bişey diyemem kardeşim haklısın, çünkü Atilla bey gibisi hakikaten 'zor bulunur', ama sitede eminim Atilla beyden daha teknoloji yanlısı, daha önemlisi objektif olabilen ve traktör konusunda daha bilgili sürü kişi vardır.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi olay Fendt bolumune uğrayıp uğramamak değil, zaten bu sitede her yer Fendt bölümü... Ayrıca uğrarım uğramam bu kimsenin de sorunu değil. </p><p>Fendt ' in anlatılması Fendt teknolojisinin paylaşılması beni kesinlikle rahatsız etmiyor. Merakla, ilgiyle takip ediyorum faydalı konuları.</p><p>Msn konuşmalarımızdan hatırlaman gerekir bu konu hakkında düşündüklerimi.</p><p>Ama olay bi yerden sonra laçkalaşır ve siz verdiğiniz basit bi videoyu daima günceller veya ne bileyim konuları alakasız tuhaf yorumlarla bulandırmaya çalışır dışlayıcı bi tavırla bilgiden yoksun şeyler söylerseniz veya mesela JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR başlıklı bi konuyu bile anlamsız bi şekilde Fendt e getirirseniz o zaman mevzu sıkıcı olmaya başlar.</p><p>...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 169366, member: 4872"] [b]Ynt: hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....[/b] Ne amaçla söylediğinizi bilmiyorum, ama o amaçla söylemediğiniz kesin... Pozitiflik de bir yere kadardır Atilla bey. Sizi uzun zamandır takip ediyorum, önceki açıklamalarınızda bilgilendirici açıklamalarınız olduğu yadsınamaz ama son zamanlarda tuhaf bi tavır takındınız bunu kabul etmelisiniz ve bunu iddia eden sadece ben değilim. ... Zor bulunulabilirliğine bişey diyemem kardeşim haklısın, çünkü Atilla bey gibisi hakikaten 'zor bulunur', ama sitede eminim Atilla beyden daha teknoloji yanlısı, daha önemlisi objektif olabilen ve traktör konusunda daha bilgili sürü kişi vardır. Abi olay Fendt bolumune uğrayıp uğramamak değil, zaten bu sitede her yer Fendt bölümü... Ayrıca uğrarım uğramam bu kimsenin de sorunu değil. Fendt ' in anlatılması Fendt teknolojisinin paylaşılması beni kesinlikle rahatsız etmiyor. Merakla, ilgiyle takip ediyorum faydalı konuları. Msn konuşmalarımızdan hatırlaman gerekir bu konu hakkında düşündüklerimi. Ama olay bi yerden sonra laçkalaşır ve siz verdiğiniz basit bi videoyu daima günceller veya ne bileyim konuları alakasız tuhaf yorumlarla bulandırmaya çalışır dışlayıcı bi tavırla bilgiden yoksun şeyler söylerseniz veya mesela JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR başlıklı bi konuyu bile anlamsız bi şekilde Fendt e getirirseniz o zaman mevzu sıkıcı olmaya başlar. ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt