PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="uzunyayla" data-source="post: 169658" data-attributes="member: 1945"><p><strong>Ynt: hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....</strong></p><p></p><p>ayrılacağını düşünmüyorum şayet atilla abi siteden ayrıldıysa bu site için büyük bir kayıp...konudaki yorumların hepsini tek tek okudum ve durumun buraya gelmesinin sebebini anlayamadım...sadece bir yanlış anlaşılma olayları buraya getirmiş...Atilla abi bir makina mühendisi ve traktörlerede oldukça meraklı ve yaşının getirdiği bir tecrübeyede sahip.. sitedeki hiçbir arkadaş dizel motorlar hakkında ondan iyi olduğunu söyleyemez...site tecrübeli ve teknik bilgiye sahip arkadaşlar ayrıldıktan sonra sanırım newholland mı çeker masseymi çeker, yok benim traktör senin traktörü döver,benimki su yakar seninki yağ yakar muhabbetinden öteye gidemez...duruma tepki için bir hafta şayet düzelme olmazsa bir ay boyunca yorum ve paylaşım yapmamaya karar verdim...umarım tüm arkadaşlar yanlışlarını düzeltir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uzunyayla, post: 169658, member: 1945"] [b]Ynt: hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....[/b] ayrılacağını düşünmüyorum şayet atilla abi siteden ayrıldıysa bu site için büyük bir kayıp...konudaki yorumların hepsini tek tek okudum ve durumun buraya gelmesinin sebebini anlayamadım...sadece bir yanlış anlaşılma olayları buraya getirmiş...Atilla abi bir makina mühendisi ve traktörlerede oldukça meraklı ve yaşının getirdiği bir tecrübeyede sahip.. sitedeki hiçbir arkadaş dizel motorlar hakkında ondan iyi olduğunu söyleyemez...site tecrübeli ve teknik bilgiye sahip arkadaşlar ayrıldıktan sonra sanırım newholland mı çeker masseymi çeker, yok benim traktör senin traktörü döver,benimki su yakar seninki yağ yakar muhabbetinden öteye gidemez...duruma tepki için bir hafta şayet düzelme olmazsa bir ay boyunca yorum ve paylaşım yapmamaya karar verdim...umarım tüm arkadaşlar yanlışlarını düzeltir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt