PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Her Yıl Ekinlen Sulu Tarla Içın Oneri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sarikentliyiz" data-source="post: 1222627" data-attributes="member: 22934"><p>Merhaba arkadaslar.30 dekarlik sulu tarlama 3 yildir araliksiz bugday ekiyorum. 1.yil sonmez 2.yil pehlivan 3. Yilda yine sonmez ektim.Heryil tarladan cayir cikiyor.ilac attigim halde pek faydasini gormuyorum.Her yil bugday bicildikten sonra ot cikmasin diye sapi yakip suruyorum bol kesek cikiyor.ekim ayina kadar hic isleme yapmiyorum.ekmeden once kazayagi ve acilan tirmikla hazirlayip ekiyorum.Suyumuz hafif tuzlu ve aci.tarlamdan bu sene daha fazla cayir cikti.bugday bicildikten sonra sizce ne yapsam daha iyi olur.tarlamizin topragi kepir toprak.pullukla surmeden cizelle tarlayi bir duz bir ters olarak patlatip uzerinede kazayagi ve acilan tirmigini cekip eksem yada pullukla biraz derin sursem nasil olur.arpa ekmeyi dusunuyorum fakat arpayi bu suyla sulayinca verim vermiyor ve sarariyorr.bugday bu suladigim sudan etkilenmiyor.ayrica tohum olarak baska bugday tohumlarindan ne onerirsiniz.simdiden tesekkurler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarikentliyiz, post: 1222627, member: 22934"] Merhaba arkadaslar.30 dekarlik sulu tarlama 3 yildir araliksiz bugday ekiyorum. 1.yil sonmez 2.yil pehlivan 3. Yilda yine sonmez ektim.Heryil tarladan cayir cikiyor.ilac attigim halde pek faydasini gormuyorum.Her yil bugday bicildikten sonra ot cikmasin diye sapi yakip suruyorum bol kesek cikiyor.ekim ayina kadar hic isleme yapmiyorum.ekmeden once kazayagi ve acilan tirmikla hazirlayip ekiyorum.Suyumuz hafif tuzlu ve aci.tarlamdan bu sene daha fazla cayir cikti.bugday bicildikten sonra sizce ne yapsam daha iyi olur.tarlamizin topragi kepir toprak.pullukla surmeden cizelle tarlayi bir duz bir ters olarak patlatip uzerinede kazayagi ve acilan tirmigini cekip eksem yada pullukla biraz derin sursem nasil olur.arpa ekmeyi dusunuyorum fakat arpayi bu suyla sulayinca verim vermiyor ve sarariyorr.bugday bu suladigim sudan etkilenmiyor.ayrica tohum olarak baska bugday tohumlarindan ne onerirsiniz.simdiden tesekkurler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Her Yıl Ekinlen Sulu Tarla Içın Oneri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt