PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
herkese selam,2015delta td75 newholland traktörüm arkasından ses geliyor.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="b.ozyurt" data-source="post: 999375" data-attributes="member: 47"><p><strong>Ynt: herkese selam,2015delta td75 newholland traktörüm arkasından ses geliyor.</strong></p><p></p><p>Bu sorun diğer traktörlerde de var aslında, sadece nhlerde daha fazla duyuluyor. Bizde de TD100 var. Boştayken bile yapıyor sesi, debriyaja basınca kesiliyor. Debriyajı tekrar bırakınca tak diye bi temas sesi gelip sonra tekrar başlıyor. Şuna yordum ben bu olayı. Debriyajın ayırma görevi olduğu için debriyaja basmamışken motor mili ile beraber şanzıman da dönüyor boşta olsa bile. Burdan takır takır ses yapıyor. Bence en büyük sorunlar uygun dişli sistemi seçimi ve yalıtım (sönümleme). NH ' de bu sorunlar var diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="b.ozyurt, post: 999375, member: 47"] [b]Ynt: herkese selam,2015delta td75 newholland traktörüm arkasından ses geliyor.[/b] Bu sorun diğer traktörlerde de var aslında, sadece nhlerde daha fazla duyuluyor. Bizde de TD100 var. Boştayken bile yapıyor sesi, debriyaja basınca kesiliyor. Debriyajı tekrar bırakınca tak diye bi temas sesi gelip sonra tekrar başlıyor. Şuna yordum ben bu olayı. Debriyajın ayırma görevi olduğu için debriyaja basmamışken motor mili ile beraber şanzıman da dönüyor boşta olsa bile. Burdan takır takır ses yapıyor. Bence en büyük sorunlar uygun dişli sistemi seçimi ve yalıtım (sönümleme). NH ' de bu sorunlar var diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
herkese selam,2015delta td75 newholland traktörüm arkasından ses geliyor.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt