PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
HİBELER AÇIKLANDI, ÇOK BÜYÜK OYUNLAR DÖNÜYO
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="abdil" data-source="post: 862026" data-attributes="member: 42399"><p><strong>Ynt: HİBELER AÇIKLANDI, ÇOK BÜYÜK OYUNLAR DÖNÜYO</strong></p><p></p><p>ben kendi düşüncelerimi demek isterim akp şuan iktidarda ise bence bunun sebebi köylu daha ıyısı olmadıgını düşünerek elleri akpye gidiyor bana görede şuan başka başkanlara bakıyorum biraz boş laf sölüyolar her neyse seni buraya çıkaran köylü sen bu köylügü niye ezmeye çalışıyn alınan vergilerin 3te 1 bile şuan köylüye yatırım amaçlı geri dönse şuan hiç kimse bu kadar şikayetci olmaz heryıl açıklama yapıyolar bilmem şu kadar mazot destegi bilmem şukadr gübre destegi kardeşim bana bu destklemeleri verme bu aldıgımız ürünlerin fiyatlarını düşürki hem üretici hemde tüketici bi nefes alsın çifçi bi kerede önünü görebilsin bu gün var yarın yok çifçi için allah hepimize sabır dayanma gücü versin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="abdil, post: 862026, member: 42399"] [b]Ynt: HİBELER AÇIKLANDI, ÇOK BÜYÜK OYUNLAR DÖNÜYO[/b] ben kendi düşüncelerimi demek isterim akp şuan iktidarda ise bence bunun sebebi köylu daha ıyısı olmadıgını düşünerek elleri akpye gidiyor bana görede şuan başka başkanlara bakıyorum biraz boş laf sölüyolar her neyse seni buraya çıkaran köylü sen bu köylügü niye ezmeye çalışıyn alınan vergilerin 3te 1 bile şuan köylüye yatırım amaçlı geri dönse şuan hiç kimse bu kadar şikayetci olmaz heryıl açıklama yapıyolar bilmem şu kadar mazot destegi bilmem şukadr gübre destegi kardeşim bana bu destklemeleri verme bu aldıgımız ürünlerin fiyatlarını düşürki hem üretici hemde tüketici bi nefes alsın çifçi bi kerede önünü görebilsin bu gün var yarın yok çifçi için allah hepimize sabır dayanma gücü versin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
HİBELER AÇIKLANDI, ÇOK BÜYÜK OYUNLAR DÖNÜYO
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt