PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Hic traktörle kaza yptinizmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TMS_HST" data-source="post: 50951" data-attributes="member: 143"><p><strong>Ynt: Hic traktörle kaza yptinizmi</strong></p><p></p><p><strong>Evet Bizimde başımızdan iki olay geçti;</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Sabahın erken saatlerinde uykulu bir şekilde yola çıktık. Tabi gözler uykudan kapanıp açılıyor. Traktörü Abim kullanıyordu. Ben arkama 1-2 sn baktım önüme bir döndüm ki Tahliye dediğimiz su kanalının en derin yerine uçtuk bizim 96 Model Tümo ile. Sonra abim kafasını kabine çarpmış. Nerdeyse bayılmak üzere kafasına bir tokat attım ağlamaya başladı Bu Bir Hayal Mi diye. Sonra Tümonun motor boğulup gidiyor kontağı çevirip motoru durdurdum. Birde baktıp abimin baş parkak direksiyonla kapının damağının bağlı olduğu köşenin arasında kalmış. Direksiyonu kaldırmaya çalıştım ama olmadı benim elim yaralanmış. Kötü haber Tez duyulur derler Babam hemen kazanın olduğunu duymuş ve aradı. Bizim İçeri Çumralı afedersiniz Adi insanlar babam ilk traktörü sordu diye söylenti çıkardı. Sonra direk hastaneye oradanda mahkemeye... diye gidiyor</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>İkinci ise;</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Tarlaya amele koymaya giderken Bir dönmek için sağa yanaştık aynaları kontrol ettikten sonra geçecez. Tam dökdük Arkadan m-a-lın biri çıktı bizim 96 model Tümonun ön teker jantına çarptı neredeyse su kanalına uçacaktı. Sonra işte polis geldi zabıt tuttu suçlu biz olduk Abimin ehliyet olsa suçlu o 900 Ytl kaporta parası ödedik.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>İşte böyle Allah Kimseye böyle kötü anı yaşatmasın</strong></p><p><strong>Allah ' ım kimseyi sevenlerinden Ayırmasın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TMS_HST, post: 50951, member: 143"] [b]Ynt: Hic traktörle kaza yptinizmi[/b] [b]Evet Bizimde başımızdan iki olay geçti; Sabahın erken saatlerinde uykulu bir şekilde yola çıktık. Tabi gözler uykudan kapanıp açılıyor. Traktörü Abim kullanıyordu. Ben arkama 1-2 sn baktım önüme bir döndüm ki Tahliye dediğimiz su kanalının en derin yerine uçtuk bizim 96 Model Tümo ile. Sonra abim kafasını kabine çarpmış. Nerdeyse bayılmak üzere kafasına bir tokat attım ağlamaya başladı Bu Bir Hayal Mi diye. Sonra Tümonun motor boğulup gidiyor kontağı çevirip motoru durdurdum. Birde baktıp abimin baş parkak direksiyonla kapının damağının bağlı olduğu köşenin arasında kalmış. Direksiyonu kaldırmaya çalıştım ama olmadı benim elim yaralanmış. Kötü haber Tez duyulur derler Babam hemen kazanın olduğunu duymuş ve aradı. Bizim İçeri Çumralı afedersiniz Adi insanlar babam ilk traktörü sordu diye söylenti çıkardı. Sonra direk hastaneye oradanda mahkemeye... diye gidiyor İkinci ise; Tarlaya amele koymaya giderken Bir dönmek için sağa yanaştık aynaları kontrol ettikten sonra geçecez. Tam dökdük Arkadan m-a-lın biri çıktı bizim 96 model Tümonun ön teker jantına çarptı neredeyse su kanalına uçacaktı. Sonra işte polis geldi zabıt tuttu suçlu biz olduk Abimin ehliyet olsa suçlu o 900 Ytl kaporta parası ödedik. İşte böyle Allah Kimseye böyle kötü anı yaşatmasın Allah ' ım kimseyi sevenlerinden Ayırmasın.[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Hic traktörle kaza yptinizmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt