PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Hic traktörle kaza yptinizmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 51183" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Hic traktörle kaza yptinizmi</strong></p><p></p><p>arkadaşlar kazayı ben yapmadım ama dedem yaptı olay 2001 de temmuzda olmuş giden varmı bilmiom keşan enez yolunun 3.4. km sinde dedem tarladan çıkıo bizim tarlada direk asfalta sınır arada tck hendeği var neyse asfalta çıkarken sağ sol her yere bakıo araba yok neyse sağ sinyal verio ve çıkıo arkadada römork var daha sonra köprüden geçio 30m gittikten sonra sol sinyal verio çiftliğe girecek aynalara bakıo saat 19.30-20.00 civarı araba yok tam dönüo çiftliğe gircek ford tanus motora sol ön tekerden bir bindirior motor tam 3 parçaya ayrılıo motorun ön kısmı 17m öteye mazot deposu ayrı bir yere gidio gövdeden kırılıo o koca döküm neyse dedemin anlattığına göre motor olduğu yerde 4-5 kez sağ sol devrilmiş arkadada römork var dedem o kaza acısıyla kendini toparlıo ve diğer admlara yardıma gidio o şerefsizde dedeme ana avrt küfür etmeye başlamış ayrıcda silah çıkarmaya çalışıomuş dedem nacağı almış ufak balta adamın üstüne giderken tanıdıklar zor tutmuş adamlar tam bir şerefsiz arkadaşlar HERKESE SORARIM 80-90 LA GİDEN BİR ARABA 25M FREN İZİ YAPARMI -MOTORU 3 E AYIRIR MI VE DEDEM KAZA OLMADAN HEMEN ÖNCE DÖNERKEN TEKRAR ARKASINA BAKMIŞ ARABAYI GÖREMEMİŞ NEYSE MAHKEME DEDEMİ SUÇLU BULDU 16.5 MİLYAR ÖDEDİK 2007 DE BİTTİ BİZ PARANIN 13 MİLYARINI KARAYOLLARI SİGORTA FONUNDN ALDIK HERKES BUNU BİLSİN NEYSE PARA ÖDENİRKEN 3 KİŞİYE ÖDENECEKTİ SONRADAN 1 KİŞİ DAHA ÇIKTI PEKİ BU KANSIZ NERDEYDİ O ZAMAN BEN SOLEYİM TAHMİNİM BU ADAM SARHOŞTU KAÇTI SONRADA GELDİ BEN DE PARA İSTERİM DEDİ DEDEM BU ADAMLARA DEDİ BEN BU PARAYI TOPRAĞI ELİMLE KAZIYARAK KAZANDIM GECE ÇALIŞTIM DEDİ ADAMLAR GÜLDÜ SONRADA DEDEM BU PARAYI YEMEK SİZE NASİP OLMASIN DEDİ DAMLARDAN 2 SİDE PARAYI YİYEMEDEN OLDÜLER YORUM SİZİN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 51183, member: 919"] [b]Ynt: Hic traktörle kaza yptinizmi[/b] arkadaşlar kazayı ben yapmadım ama dedem yaptı olay 2001 de temmuzda olmuş giden varmı bilmiom keşan enez yolunun 3.4. km sinde dedem tarladan çıkıo bizim tarlada direk asfalta sınır arada tck hendeği var neyse asfalta çıkarken sağ sol her yere bakıo araba yok neyse sağ sinyal verio ve çıkıo arkadada römork var daha sonra köprüden geçio 30m gittikten sonra sol sinyal verio çiftliğe girecek aynalara bakıo saat 19.30-20.00 civarı araba yok tam dönüo çiftliğe gircek ford tanus motora sol ön tekerden bir bindirior motor tam 3 parçaya ayrılıo motorun ön kısmı 17m öteye mazot deposu ayrı bir yere gidio gövdeden kırılıo o koca döküm neyse dedemin anlattığına göre motor olduğu yerde 4-5 kez sağ sol devrilmiş arkadada römork var dedem o kaza acısıyla kendini toparlıo ve diğer admlara yardıma gidio o şerefsizde dedeme ana avrt küfür etmeye başlamış ayrıcda silah çıkarmaya çalışıomuş dedem nacağı almış ufak balta adamın üstüne giderken tanıdıklar zor tutmuş adamlar tam bir şerefsiz arkadaşlar HERKESE SORARIM 80-90 LA GİDEN BİR ARABA 25M FREN İZİ YAPARMI -MOTORU 3 E AYIRIR MI VE DEDEM KAZA OLMADAN HEMEN ÖNCE DÖNERKEN TEKRAR ARKASINA BAKMIŞ ARABAYI GÖREMEMİŞ NEYSE MAHKEME DEDEMİ SUÇLU BULDU 16.5 MİLYAR ÖDEDİK 2007 DE BİTTİ BİZ PARANIN 13 MİLYARINI KARAYOLLARI SİGORTA FONUNDN ALDIK HERKES BUNU BİLSİN NEYSE PARA ÖDENİRKEN 3 KİŞİYE ÖDENECEKTİ SONRADAN 1 KİŞİ DAHA ÇIKTI PEKİ BU KANSIZ NERDEYDİ O ZAMAN BEN SOLEYİM TAHMİNİM BU ADAM SARHOŞTU KAÇTI SONRADA GELDİ BEN DE PARA İSTERİM DEDİ DEDEM BU ADAMLARA DEDİ BEN BU PARAYI TOPRAĞI ELİMLE KAZIYARAK KAZANDIM GECE ÇALIŞTIM DEDİ ADAMLAR GÜLDÜ SONRADA DEDEM BU PARAYI YEMEK SİZE NASİP OLMASIN DEDİ DAMLARDAN 2 SİDE PARAYI YİYEMEDEN OLDÜLER YORUM SİZİN [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Hic traktörle kaza yptinizmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt