PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Hidrojen yakıtı sistemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay 85" data-source="post: 1153789" data-attributes="member: 57042"><p>Merhabalar ben 2 ay once aracimda bu uygulamaya basladimtakar takmaz yakitta %20 tasarruf be 2-3 depo sonrasi %25 tasarrufu Net olarak gordum arac olarak yol bilgisayari olan yakit hesaplamali bir aracta kullanmayi sectim uzun yolda rampalarda 4. Vitese dusmeyi unuttum 2.3 otomatik vites benzinli bir arabada 50 km ye kadar dusmesine ragmen 5. Vitesde kaldigini gordum</p><p></p><p>Benim tasaruftan ziyade egzos emisyondan katalitik konvektor ve egr iptalleri oldugu icin muayeneden kalicagimi biliyordum bunun icin yaptirdim</p><p></p><p></p><p>Arkadaslar bu cihazin calisma prensibinde asil mesele yanma odasinda yanmamis yakit birakmamak fosil yakitlarin %80 i atik madde olurken hidrojenin su bazli olup benzinde daha cabuk yanma anisi oldugundan cig gaz atma ihtimalini ortadan kaldiriyor</p><p>Bu da emisyonda cok ama cok dusuk oranlari size sunuyor motor sesizlesiyor titresim azaliyor hararet dusuyor digital olcumler (sonucunda tabiki)</p><p>Silindir kapagi eskisinden daha serin-soguk calisiyor</p><p>Ve yine su bazli olmasinin etkisiyle motorun yanma odasini temizliyor daimi bir carbon clean olayi soz konusu turboyu temiz calistiriyor omrunu uzatiyor ekzost manifoldunu temizliyor motorda kurum diye birsey kalmiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay 85, post: 1153789, member: 57042"] Merhabalar ben 2 ay once aracimda bu uygulamaya basladimtakar takmaz yakitta %20 tasarruf be 2-3 depo sonrasi %25 tasarrufu Net olarak gordum arac olarak yol bilgisayari olan yakit hesaplamali bir aracta kullanmayi sectim uzun yolda rampalarda 4. Vitese dusmeyi unuttum 2.3 otomatik vites benzinli bir arabada 50 km ye kadar dusmesine ragmen 5. Vitesde kaldigini gordum Benim tasaruftan ziyade egzos emisyondan katalitik konvektor ve egr iptalleri oldugu icin muayeneden kalicagimi biliyordum bunun icin yaptirdim Arkadaslar bu cihazin calisma prensibinde asil mesele yanma odasinda yanmamis yakit birakmamak fosil yakitlarin %80 i atik madde olurken hidrojenin su bazli olup benzinde daha cabuk yanma anisi oldugundan cig gaz atma ihtimalini ortadan kaldiriyor Bu da emisyonda cok ama cok dusuk oranlari size sunuyor motor sesizlesiyor titresim azaliyor hararet dusuyor digital olcumler (sonucunda tabiki) Silindir kapagi eskisinden daha serin-soguk calisiyor Ve yine su bazli olmasinin etkisiyle motorun yanma odasini temizliyor daimi bir carbon clean olayi soz konusu turboyu temiz calistiriyor omrunu uzatiyor ekzost manifoldunu temizliyor motorda kurum diye birsey kalmiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Hidrojen yakıtı sistemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt