PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Hidrojen yakıtı sistemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay 85" data-source="post: 1154047" data-attributes="member: 57042"><p>Ben sana konuşulacaklarımı konustum. ama haddini aşıyorsun hem kimseye birsey kanitlamak pesinde degilim sende hic birseyi bizlere kanitlamak zorunda degilsin.</p><p>Hic kimsenin yonlendirmesiyle ne yapacima karar veren bir yapi icerisinde asla bulunmam</p><p></p><p>Bunuda konudaki diger arkadaslar icin yaziyorum</p><p></p><p>Evet aracim yili ve km si geregi katalitik konvertoru doldu yenisi 2200 tl bosalttim</p><p></p><p>Egr min tapasi firladi yola giderken bu fortlarda kronik yenisi 850 tl iptaline karar verdik</p><p></p><p>Ben araca keyfi bir yaptirim uygulamadim arizalanan yerlere ekonomik ama performans saglayacagi bir sistem uyguladim</p><p></p><p>Ha yazilima gelince yol 2012 den beri kullaniyorum5. Senesi halen daha yol bilgisayarinda 2 litrelik bir yakit tasarrufu sagladigini gosteriyor yakitimdan cok memnunum keyfi bir yontem degildi bilincli olarak yaptirdim 900 tl harcadim o zamanlar...hala parasini defalarca amorti etti.</p><p></p><p>Beni buralardan vurmaya calisiyor o arkadas konuya donsun bence</p><p></p><p>Reklam yapiyorsun demis arkadas ben konuyu acarken ne bir kan bagim ne bir ticari bagim olmadigini soylemistim sizlere</p><p></p><p>Ovuyorsun demis Ben kimseyi ovmuyorum kullandigim icin tavsiye ediyorum</p><p></p><p><a href="https://youtu.be/fKjreLnSWzE" target="_blank">https://youtu.be/fKjreLnSWzE</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay 85, post: 1154047, member: 57042"] Ben sana konuşulacaklarımı konustum. ama haddini aşıyorsun hem kimseye birsey kanitlamak pesinde degilim sende hic birseyi bizlere kanitlamak zorunda degilsin. Hic kimsenin yonlendirmesiyle ne yapacima karar veren bir yapi icerisinde asla bulunmam Bunuda konudaki diger arkadaslar icin yaziyorum Evet aracim yili ve km si geregi katalitik konvertoru doldu yenisi 2200 tl bosalttim Egr min tapasi firladi yola giderken bu fortlarda kronik yenisi 850 tl iptaline karar verdik Ben araca keyfi bir yaptirim uygulamadim arizalanan yerlere ekonomik ama performans saglayacagi bir sistem uyguladim Ha yazilima gelince yol 2012 den beri kullaniyorum5. Senesi halen daha yol bilgisayarinda 2 litrelik bir yakit tasarrufu sagladigini gosteriyor yakitimdan cok memnunum keyfi bir yontem degildi bilincli olarak yaptirdim 900 tl harcadim o zamanlar...hala parasini defalarca amorti etti. Beni buralardan vurmaya calisiyor o arkadas konuya donsun bence Reklam yapiyorsun demis arkadas ben konuyu acarken ne bir kan bagim ne bir ticari bagim olmadigini soylemistim sizlere Ovuyorsun demis Ben kimseyi ovmuyorum kullandigim icin tavsiye ediyorum [url]https://youtu.be/fKjreLnSWzE[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Hidrojen yakıtı sistemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt