PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hidrolik hassasiyet kolu çalışmıyormu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HarunAkgn7468" data-source="post: 1356248" data-attributes="member: 82659"><p>Hocam ben yaptırdım servisi aradım böyle bi sorunum var koltuğa yakın olan kol hidrolikleri hareket ettirmiyo dedim içerde 10luk cıvata var hodrolikte o düşüyo diferansiyel tipasina geliyo yapışıyo o cıvata (tıpa mıknatıslı) ondan oluyo yada içerideki yay çıkıyo ordan oluyo dedi 650 700 lira para alırlar dedi traktörüm kabinli olduğu için ilçemdeki ustaya gittim anlattım böyle bi durum var diye biraz baktı sonra servisin dediğine bakalım tipayi açalım dedim açtık tıpayı alttan tipaya cıvata yapışmış cıvatayı aldık yerine ilaçlayıp taktik hidroliği alıp yan taraftaki kaynakciya götürdük o cıvata bidaha düşmesin diye ufacık bi kaynak attırdık toparladık arka yağını tamamladı eksik gediğini tamamladı 450 lira para aldı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HarunAkgn7468, post: 1356248, member: 82659"] Hocam ben yaptırdım servisi aradım böyle bi sorunum var koltuğa yakın olan kol hidrolikleri hareket ettirmiyo dedim içerde 10luk cıvata var hodrolikte o düşüyo diferansiyel tipasina geliyo yapışıyo o cıvata (tıpa mıknatıslı) ondan oluyo yada içerideki yay çıkıyo ordan oluyo dedi 650 700 lira para alırlar dedi traktörüm kabinli olduğu için ilçemdeki ustaya gittim anlattım böyle bi durum var diye biraz baktı sonra servisin dediğine bakalım tipayi açalım dedim açtık tıpayı alttan tipaya cıvata yapışmış cıvatayı aldık yerine ilaçlayıp taktik hidroliği alıp yan taraftaki kaynakciya götürdük o cıvata bidaha düşmesin diye ufacık bi kaynak attırdık toparladık arka yağını tamamladı eksik gediğini tamamladı 450 lira para aldı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hidrolik hassasiyet kolu çalışmıyormu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt