PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hidrolik kol ne kadar ağırlığı taşır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="uzay kasa" data-source="post: 753509" data-attributes="member: 48022"><p><strong>Ynt: hidrolik kol ne kadar ağırlığı taşır</strong></p><p></p><p>Abi Akıl vermek gibi olmasın ama(Biz buna denge ayağı diyelim) su deposunun altına tıpkı damperli romork ayağı gibi bir ayak mekanizması kursan,bu mekanizmanın yere temas edecek kısmına da bir tekerlek atsan,gerektiğinde kaldırıp,gerektiğinde indirsen ya da Benim gibi eski bir Renault 12 amastisörüne tornacıda bir yatak yaptırıp denge tekerine monte etsen nasıl olur acaba?Proje saçma olabilir ama denemek en fazla 50tl paraya mal olur.Ben bu sisteme benzer bir alet geliştirdim kendi işime yarıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uzay kasa, post: 753509, member: 48022"] [b]Ynt: hidrolik kol ne kadar ağırlığı taşır[/b] Abi Akıl vermek gibi olmasın ama(Biz buna denge ayağı diyelim) su deposunun altına tıpkı damperli romork ayağı gibi bir ayak mekanizması kursan,bu mekanizmanın yere temas edecek kısmına da bir tekerlek atsan,gerektiğinde kaldırıp,gerektiğinde indirsen ya da Benim gibi eski bir Renault 12 amastisörüne tornacıda bir yatak yaptırıp denge tekerine monte etsen nasıl olur acaba?Proje saçma olabilir ama denemek en fazla 50tl paraya mal olur.Ben bu sisteme benzer bir alet geliştirdim kendi işime yarıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
hidrolik kol ne kadar ağırlığı taşır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt