PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Hidrolik orta kol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Turk-1" data-source="post: 1166074" data-attributes="member: 75858"><p>Bende n11 ile sipariş verdim. Aynı şeyi bana söylediler. N11'de mağza ürün kargoya verildi diye gönderi gönderiyor ama ürün kargoya vermemiş. N11 aradımda ürün iptali dediler ama sipariş bölümünde ürün iadesi gözüküyordu. Sebebini sordum mağza ürünü kargoya gösterdiği için dediler. Haliyle sinirlendim ürün iadesi olamayacağını çünkü mağzanın ürünü kargolamadığını kontrol etmelerini söyledim. Kısacası ben ürün bedeli ödemiş mağza ürünü kargoya verildi gösteriyor ve siz iptal edemiyorsunuz. Mağza iptali ve iadeyi kabul etmese paralar hava. Onun için dikkatli olun. Paranız garanti altında sözü yalan. Bende direk mağza ile iletişime geçtim ve iptal ettirip kapıda gönderi yaptım. Benim kanatim Mağza n11're komisyon ödememek için bu yolu tutmuş olabilir. Ve yine benim anladığım n11 de güvenlik açığı var gibi. Mağza istemese ben parayı biraz zor alırdım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turk-1, post: 1166074, member: 75858"] Bende n11 ile sipariş verdim. Aynı şeyi bana söylediler. N11'de mağza ürün kargoya verildi diye gönderi gönderiyor ama ürün kargoya vermemiş. N11 aradımda ürün iptali dediler ama sipariş bölümünde ürün iadesi gözüküyordu. Sebebini sordum mağza ürünü kargoya gösterdiği için dediler. Haliyle sinirlendim ürün iadesi olamayacağını çünkü mağzanın ürünü kargolamadığını kontrol etmelerini söyledim. Kısacası ben ürün bedeli ödemiş mağza ürünü kargoya verildi gösteriyor ve siz iptal edemiyorsunuz. Mağza iptali ve iadeyi kabul etmese paralar hava. Onun için dikkatli olun. Paranız garanti altında sözü yalan. Bende direk mağza ile iletişime geçtim ve iptal ettirip kapıda gönderi yaptım. Benim kanatim Mağza n11're komisyon ödememek için bu yolu tutmuş olabilir. Ve yine benim anladığım n11 de güvenlik açığı var gibi. Mağza istemese ben parayı biraz zor alırdım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Hidrolik orta kol
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt