PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
Hidrolik Yağ Çıkışları (Yardım)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1376815" data-attributes="member: 69588"><p>Değerli arkadaşlar, traktörümün hidrolik yağ çıkışları sürekli arızalanıyor. Çoğu zaman bağlanan hortumları kilitliyor ya da takmakta zorluk çekiyorum. Bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum. Bugün yine orta kolun hortumunu kilitledi, çıkarması baya zaman aldı. Hortumu söküp diğer çıkış gruplarına bağladım. Bu sefer de söktüğüm yerden yağ damlatmaya başladı. Yok mu daha kullanışlı bir marka? Ayrıca akıllı adaptörler nasıldır, nerde bulabilirim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1376815, member: 69588"] Değerli arkadaşlar, traktörümün hidrolik yağ çıkışları sürekli arızalanıyor. Çoğu zaman bağlanan hortumları kilitliyor ya da takmakta zorluk çekiyorum. Bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum. Bugün yine orta kolun hortumunu kilitledi, çıkarması baya zaman aldı. Hortumu söküp diğer çıkış gruplarına bağladım. Bu sefer de söktüğüm yerden yağ damlatmaya başladı. Yok mu daha kullanışlı bir marka? Ayrıca akıllı adaptörler nasıldır, nerde bulabilirim? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
Hidrolik Yağ Çıkışları (Yardım)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt